Categorieën
Geen categorie

22 april 2021, jullie dachten net als ik waarschijnlijk dat hij eindelijk daarin was gekropen waar de zon nooit schijnt, lieverds.

Dat hij van de aardbodem verdwenen was! Maar nee, hij is weer uit zijn stinkende, gore grot gekropen en dat zullen we weten ook… fransje timmerman. Wij gaan als Europa de toon zetten! Wij zullen de wereld laten zien hoe je je eigen mensen kapot maakt met ondoorzichtige en vage plannetjes. Hahaha, de Chinezen en Russen hebben er concentratiekampen voor nodig maar fransje laat de Europeanen zichzelf vrijwillig kapot maken. Alles voor het klimaat!

Tis niet gek vind ik dat de akkoorden die mafkezen als fransje sluiten altijd ‘s nachts worden gesloten. Die akkoorden kunnen het daglicht niet verdragen. Bol van leugens, valse informatie en ambtelijk onleesbare taal. Pagina’s dik zodat niemand het meer snapt behalve fransje zelf. Die snapt het belangrijkste: dat hij de Europese bevolking in de tang heeft.

Over 9 jaar moet de CO2 uitstoot met 55% vermindert worden. Over 9 jaar!! De CO2 uitstoot had al minder moeten zijn dan een paar jaar geleden maar das niet gelukt. Maar dit x gaat het fransje wel lukken! fransje heeft het geluk aan zijn kant. De bevolking van Europa is door Corona al zo gewend om vrijheid in te leveren die gaan echt niet doorhebben dat ze nu nog dieper genaaid gaan worden. Zo keihard in hun reet dat ze het niet overleven. Dat hun darmen hun strot uitkomen, het bloed uit alle gaten stroomt, zo hard. Man wat zal fransje zich kapot lachen met die heks naast hem. ursula heet ze, Tsja dan weet je het wel…

Man wat zal ik lachen als ik straks langzaam voorbij tuf op mijn huifkar als autorijden aan banden is gelegd. Hoe zal fransje beginnen? Alle witte auto’s mogen op maandag de weg op maar niet verder dan 50km, dinsdag de blauwe, woensdag de zwarte en zo verder. Nee dan wordt het te druk op woensdag. En is ook niet nodig! fransje weet toch al alles van je. fransje kan je nieuwe tesla of bmw van afstand uit laten zetten. fransje weet door 5G precies wat er beweegt op ‘s Heerenwegen. fransje heeft alles onder controle!

In naam van het klimaat gaat fransje samen met zijn vriendjes markie en sigridje, die naziheks uit Duitsland, dat macronnetje in Frankrijk en al die andere lapswanzen alles kapot maken. Om ons te redden! Hahahaha, wat ben ik toch een conspiracydenker hoor ik mensen zeggen. Hahahaha, wat gaan jullie er achter komen. Jullie dachten dat de Corona maatregelen erg waren? Het gaat nog veeeeeeel erger worden, sorry kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *