Categorieën
Geen categorie

10 april 2021, wat gaan ze hard lieverds!

Gisteren een rondje met ze gelopen. Touwtje aan het halster en wandelen. Das niet makkelijk. Frodo is nogal enthousiast! Hij loopt van links naar rechts, probeert af en toe dwars door mij of z’n moeder heen te lopen en begint op de meest lullige momenten te rennen. Wat btw een prachtig gezicht is! Frodo wordt een grote ezel, hij lijkt op zijn baasje, en als hij rent dan ziet dat er indrukwekkend uit. Maar misschien ben ik gewoon verliefd en ziet het eruit als een ezel die rent.

Hij is ook zo’n vrijdoos, doet niets liever dan tegen je aanstaan en lekker kroelen. Zijn donzige vacht schurkt tie tegen je aan en als je hem dan onder zijn kin aait dan heb je een tevreden ezel! En er is niets mooiers dan een tevreden ezel! Zeker niet als je de aankomende 30 jaar samen door moet brengen. Samen bergen moet gaan beklimmen, onbekende streken moet gaan ontdekken en de mensen moet gaan vermaken. Dat laatste gaat een makkie worden! Frodo is een rasechte entertainer, zijn lieve, nieuwsgierige en zachte karakter maken van hem, ondanks dat hij heel groot wordt, een publiekslieveling, daar ben ik van overtuigd. Aan mij de taak hem nog wat kunstjes te leren.

Maar ook dat gaat goed komen. Naast kunstjes leren heb ik het idee dat Frodo een tweede Cruijff is, hij heeft voetbaltalent. Niet dat hij met een bal wat wil gaan doen, die vind tie nog eng, maar de waterbak schopt en kopt hij lustig rond. Nu is het niet de bedoeling dat hij met de waterbak voetbalt, daar zit namelijk water in en als Frodo ermee gevoetbald heeft niet meer. Duss moet ik aan de slag om hem over zijn angst voor de bal heen te helpen, kan me niets leukers voorstellen dan een potje voetbal met Frodo!

Nog veel te doen! Vanaf volgende week is het droog en dan gaan we langzaam beginnen met het leren voor de kar te lopen. We moeten wel opschieten! Het is de hoogste tijd om de straat te gaan vermaken.

Één reactie op “10 april 2021, wat gaan ze hard lieverds!”

Wat een heerlijk bericht, super schattig filmpje en wat fijn dat het jullie zo goed gaat met .m’n 3-tjes.
Mooi vooruitzicht 30 jaar vermaak ❤️
Geniet ervan lieve Koert, jullie zijn 3 levenskunstenaars 🙏🥰😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *