Categorieën
Geen categorie

11 april 2021, gisteren ben ik echt een stukkie gaan lopen met Elanor en Frodo lieverds.

Ik wilde het klompenpad (zo noemen ze die wandelroute) aflopen maar kwam na een tijdje een obstakel tegen waar de ezels niet overheen konden. Dus weer terug. Weet je wat zo tof was? We waren echt op pad en ze liepen gewoon goed mee.

Frodo laat ik los lopen, ze zal niet snel weglopen van der moeder en op die manier kan ze wat energie kwijt. Wat een geweldig gezicht is het als hij gaat rennen. Echt genieten. Aankomende week gaan we beginnen met serieuze training. Persoonlijk denk ik dat het allemaal wel goed gaat komen, Elanor en Frodo hebben echt zwerversbloed, ze willen niets liever dan op pad.

En ik ook, want wat een triestheid zie ik om me heen. Niets of niemand zoekt meer naar verbinding, ja met gelijkgestemden, met mensen uit je eigen bubbeltje, maar niet met elkaar. Ik lees dat we ook in NL een probleem hebben met racisme richting Aziatische mensen. Nooit geweten! Echt totaal nieuw voor mij. Ik heb zelf een relatie gehad met een Koreaanse en ik kan me niet herinneren dat we het ooit over discriminatie hebben gehad. Maar nu lees ik in MSM dat er een probleem is. Dat de Aziaten ons gedrag zat zijn. In ons NL zijn veel mensen de witte hetero Nederlanders zat. Silvana bv, die is blanke hetero Nederlanders al heel lang zat. Veel witte NL’ders zijn zelfs gaan denken dat het goed is om zichzelf zat te zijn, wat een triestheid.

De paden op en de lanen in, ik ben het namelijk zo ongelooflijk zat…

2 reacties op “11 april 2021, gisteren ben ik echt een stukkie gaan lopen met Elanor en Frodo lieverds.”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat mooi dat jullie een 3-eenheid aan het vormen zijn om straks de wijde wereld in te trekken. Om elke dag een mooi nieuw avontuur te gaan beleven. Laat de mensen lekker in hun bubbel zitten, ze weten niet anders. Ik heb het opgegeven om me daar druk over te maken. Het helpt niets en kost ons onze kostbare energie die we voor iets mooiers kunnen gebruiken.
Ze zijn zo leuk en wat fijn om te lezen en zien dat jullie nu al zoveel plezier met elkaar hebben 😍

Deze gisteren gekeken, dat geeft mij in ieder geval weer beetje hoop:
Turn the table …….

https://odysee.com/@jermwarfare:2/reiner-fuellmich-2:c?fbclid=IwAR3CkHFpahMHXmmflEbgHtUXqiU-0p786HkwQYXGHa59PBB_V6kdgHPv4Ag

Mooie dag
Liefs
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *