Categorieën
Geen categorie

9 april 2021, vrijdag alweer kids.

Time flies when you’re having fun. Hoelang nog voordat de wereldbevolking door heeft waar het hier omgaat? Hoelang nog voor de Toren van Babel instort? Poetin is bezig met nog nooit geziene troepenverplaatsingen, Xi bouwt aan een onoverwinnelijk Chinees leger van meer dan 1 miljoen soldaten. Iran en Israël staan op het punt van oorlog en Amerika? Ligt volledig in puin net als Europa. Maar daar zou ik het niet meer over hebben, jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig hoe het met Frodo en Elanor gaat.

Helemaal crescendo! Als het maar droog is. Ezels hebben net als ik een broertje dood aan regen. Wisten jullie dat ezels door de Egyptenaren Rebel van de Ziel werden genoemd? De ezel is het enige dier wat ze niet meenamen op hun reis naar het hiernamaals. De Egyptenaren mummificeerden eigenlijk ieder dier wat ze kenden om die mee te nemen in die enorme piramides van ze, behalve de ezel. Omdat een ezel altijd zijn eigen weg gaat, een ezel is bereid keihard voor je te werken maar dan moet het wel wederzijds zijn, jij krabt mijn rug ik de jouwe. Een ezel slaan of dwingen heeft geen zin. Hij moet het zelf willen, wat een heerlijke beesten zijn het toch!

Een rebel. Rebel klinkt best vriendelijk vinden jullie niet? Een rebel is niet een kwaadaardig iets of iemand, althans zo wordt het niet gezien. Pietje Bell was een rebel, Robin Hood, Ciske de Rat, hippies voelden zich rebels. Een rebel zijn staat vóór dwarsdenken, buiten de gebaande paden durven te lopen, voor je eigen mening uit durven te komen, jezelf durven te zijn. Wat ben ik trots op mijn rebelse vrienden! Wat een heerlijke beesten zijn het…

4 reacties op “9 april 2021, vrijdag alweer kids.”

Heerlijk, Koert! Zodra we kunnen/mogen komen we de grens over met onze camper om samen een glas te drinken. Tot gauw, ezel!

Goedemorgen lieve Koert,
Heerlijk dat rebelse karakter van jou en jouw ezels. Ik hoor ook bij de rebellenclub.
Jammer dat maar weinig mensen met deze karaktereigenschap geboren worden.
Want dat is het volgens mij, met ontzetting, verbazing, ontreddering kijk ik om mij heen naar de mensen en ik kan alleen maar denken: ‘THIS IS NOT MY WORLD’!
Het weekend moeten we nog even nat doorkomen, vandaag en maandag is de zon er gelukkig.
Mooie dag en doe Frodo & Elanor de groeten en een knuffel ❤️
Liefs
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *