Categorieën
Geen categorie

6 april 2021, het waaide gisteren net zo hard binnen als buiten kids.

Gelukkig is het droog! Maar waarom die kou? Zal het wel verdient hebben. Tis een belangrijke dag vandaag, de dag dat ons corrupte rechtssysteem mij gaat veroordelen voor het niet dragen van een mondvod. O nee, voor het bedreigen van een horeca-ondernemer. Alsof ik tijd heb om iemand te bedreigen. Alsof ik daar zin in heb, alsof dat ook maar enig nut heeft. Eerst maar eens kijken of ik Zwolle wel ga redden, tis een eind hier vandaan.

De hemel huilt mee, huilt om al het onrecht. Om de verschrikkelijke tweedeling in de wereld. Het is moeilijk niet mee te huilen, om niet mee te gaan in de angst en maar te accepteren wat er op je afkomt zodat je niet opvalt. Niet dat ik op dit moment opval. Elanor en Frodo houden me goed bezig. Gisteren liep Frodo mijn mobiele schrikdraad hek omver en liepen ze vrij door de wei. Vooral Frodo ging meteen los en rende vrolijk door de net geplante boompjes van Willem de boomgaardman. Heerlijk zoveel enthousiasme!

Pffff het sneeuwt/hagelt/regent weer. Ik ga me maar eens concentreren op Zwolle. Mooie dag allemaal, zover dat mogelijk is!

3 reacties op “6 april 2021, het waaide gisteren net zo hard binnen als buiten kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Hoop dat je jezelf niet te druk maakt.
De waarheid komt altijd boven ook al duurt het ons soms te lang.
Het rechtssysteem is verrot dus blijf bij jezelf en laat je niet verleiden door die machtswellustelingen. Heb ooit in verleden boek gelezen, daarin stond dat mensen die geen macht over zichzelf hebben de macht graag over anderen willen hebben.
Dus houdt dat in je achterhoofd als je vandaag een verkeerde treft, natuurlijk heb ik kaarsje aangestoken en hoop ik dat je de allerfijnste rechter treft die je je maar kunt wensen, gewoon omdat je dat verdiend ❤️
Adem in adem uit zeg ik altijd tegen mezelf als ik voor iets sta wat ik niet kan veranderen.
Veel liefs en ik denk aan je, laat ff weten hoe het is afgelopen?
🙏🍀😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *