Categorieën
Geen categorie

7 april 2021, vrijgesproken lieverds!

Van alle aanklachten, o nee er was er maar 1. De officier van justitie, een blond meisje van nog geen 30, vond het een serieus vergrijp. Ondanks dat er geen getuigen waren en het zijn woord was tegen de mijne, eiste ze €500 voorwaardelijk. Als ik binnen 2 jaar nogmaals in de fout zou gaan moet ik die dan alsnog betalen. Het was volgens haar nogal wat als er zo’n wappie je snackbar binnenkomt en dan vriendelijk vraagt of hij zonder mondvod iets mag bestellen.

Wat een poppenkast. Een officier van justitie, een rechter, een griffier, mijn advocaat, de 9 agenten die met 5 auto’s waaronder 2 undercover en 1 arrestantenwagen. Mijn nacht in de cel, de rode kool met gehaktballetjes die ik te eten kreeg, de mannen die mij moesten bewaken, al die onzin omdat ik vriendelijk vroeg of ik een kroketje mocht bestellen zonder mondvod. En nu gaat de advocaat schadevergoeding vragen. Hahahaha, vooral omdat hij zelf betaald moet worden maar wie weet krijg ik ook nog wat. Ik kan wel janken…

Het probleem is, ik neem het die veel te dikke snackbarhouder niet kwalijk. dat heb ik de rechter ook verteld. De beste man is gehypnotiseerd, bang gemaakt door MSM voor een niet-bestaand virus. Nee vertelde ik de rechter, mevrouw Bello (ik heb me ingehouden), dit alles gebeurd uit uw naam, u bent hier verantwoordelijk voor, u vertegenwoordigd het recht, u bent de aanstichter. Mevrouw Bello liet mij enigszins geïrriteerd weten dat we het daar niet over gingen hebben.

Raar is dat toch, zodra je mensen in deze tijd op hun eigen verantwoordelijkheid wijst willen ze er niet over praten. Dan gaan ze niet met je in discussie. Ze hebben hun lot in de handen van hun redders gelegd, in de handen van rutte, gommers en kaag. Zelf nadenken is niet gewenst, zelf verantwoordelijkheid nemen voor je daden al helemaal niet. Walgelijk! Hoe ben ik hierin verzeild geraakt…

4 reacties op “7 april 2021, vrijgesproken lieverds!”

Goedemorgen lieve Koert,
Ook weer meegemaakt 🙏
Het mag allemaal wat kosten, je bent het zeker meer dan waard 😂
Vroeger was ik dol op poppenkast, alleen de poppenkast van tegenwoordig valt niet meer zo in mijn smaak.
Mijn God wat zou dat samenleving er anders uit gaan zien, als we allen de verantwoordelijkheid voor onszelf eens gaan nemen.
Het is een makkie om een dictatuur te creëren omdat er te weinig mensen zijn die nog werkelijk weten wat dat is ‘verantwoordelijkheid’!

Als ik om mij heen kijk dan zie ik (verdrietig genoeg) meestal mensen die graag hun verantwoordelijkheid afschuiven, naar de ander, naar het systeem. Zij vergeten het allerbelangrijkste, pas als je verantwoordelijk bent of verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven, jouw doen en laten dan pas bent je vrij. Alleen begin ik steeds meer het vermoeden te krijgen dat de meeste mensen dat helemaal niet willen en helemaal niet meer kunnen. Kijk maar naar alle onzinnige maatregelen die men ozo braaf opvolgt.
De prijs die ze voor dit onverantwoordelijke gedrag dienen te gaan betalen is hoog, alleen is het hopelijk niet te laat als men daar achter gaat komen.
Ik wens een ieder veel verantwoordelijkheidsbesef en vermogen toe op korte termijn.
Hierbij een blog over verantwoordelijkheid:

https://www.desteven.nl/leerdoelen/persoonlijke-leerdoelen/autonomie-leerdoelen/verantwoordelijk/verantwoordelijkheidsgevoel

Misschien is het een idee Koert, dat jij met jouw mooie huifkar door het land gaat trekken om o.a. verantwoordelijkheid te gaan uitleggen op een leuke manier, aan de hand van jouw levensverhaal, als er een weet wat dat is en ‘zelf’ de verantwoordelijkheid pakt om iets moois van zijn leven te maken ondanks of dankzij alles ben jij het wel ❤️

Nog even geduld het mooiere weer komt er weer aan nog even door de zure regen appel heenbijten 🍏💚
Liefs
😘

Hai Koert!

Ik heb je blog net ontdekt. Heerlijk om te lezen en wat voor een mooie vrije ziel je hebt!
Ben blij dat je, terecht, bent vrijgesproken. Belachelijk hoe het er inde rechterlijke en politieke macht aan toegaat. Wat een farce allemaal.
Blijf ajb lekker jezelf en ga door met je blogs!!!
Ik heb een plastic kaartje aangeschaft die ik lekker om mn nek hang om zo vrij van gezeur zonder muilkorf overal naar binnen kan. Als ze me erop wijzen, wat bijna niet gebeurt, wijs ik naar mn kaartje. Het ‘lukt’ me nog heel even niet zonder, maar de eerste stap is voor mij gezet. Hier loopt 99,9% met het korfje, de helt daarvan houdt m ook buiten op.

Wereld op zn kop.

Dank je wel voor je berichten, het geeft moed!

Liefs, Marion uit Bussum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *