Categorieën
Geen categorie

5 april 2021, jammer dit kids.

Buiten is het weer niet best. Al de klimaatveranderingen ten spijt gaat het vriezen en sneeuwen, je zou bijna een Hummer kopen.

Mensen vragen mij dat regelmatig, waarom ga je dan met ezels? Doe je dat vanwege het klimaat? De wat meer cynische oude mannen onder ons, die mij wat langer kennen, vervolgen dat met: ‘alsof je je de afgelopen jaren zo met het klimaat hebt bezig gehouden!’ Nee!! Nee nee nee, ik doe het niet voor het klimaat, er is niets aan de hand met het klimaat, en mocht er al wat aan de hand zijn dan ga ik dat niet oplossen door geen auto te rijden. Het klimaatprobleem is, net als Covid, een door de elite gecreëerd probleem om ons te knechten.

Bill Gates heeft een contract gesloten met Zweden om daar proeven te gaan doen in zake het blokkeren van zonlicht. Door magnesium en nog meer zooi de lucht in te spuiten willen ze het zonnelicht blokkeren waardoor het afkoelt op aarde. Waar die rommel die ze de lucht inblazen blijft is makkelijk te begrijpen neem ik aan. Laat ik het even herhalen, ‘Ze gaan zware metalen de lucht inspuiten om het zonlicht te blokkeren en jullie moet je afval scheiden, snap je het nog?

Nee het klimaat kan me gestolen worden. Waarom dan ezels? Omdat benzine veel te duur gaat worden, omdat het bezit van een auto verboden gaat worden. Als je goed luistert kunnen jullie het premier Kaag al horen zeggen? “Onderdanen, helaas moeten wij in het kader van de klimaatproblemen de moeilijke beslissing nemen het autoverkeer aan banden te leggen. Maar we kunnen dit SAMEN oplossen en dat gaan we als volgt aanpakken.” Eerst mogen we alleen op bepaalde dagen nog autorijden, maar al snel wordt het zo duur dat het voor de helft van de mensen niet meer te betalen is. Makkelijk toch?

Maar wat nog leuker gaat worden is onze nieuwe currency. Ons nieuwe geldsysteem kids! In China loopt al een proef met meer dan 50k mensen. Deze uitverkorenen ontvangen elke maand, gewoon gratis, geld. Digitaal geld. Ze hoeven daar in principe niets voor te doen. Dit geld mogen ze niet zomaar uitgeven. Het zit gekoppeld aan je medische en sociale dossier. Ben je diabeet en je koopt teveel cola dan straffen ze je, hoppa geld weg. Of geef je het te langzaam uit dan vermindert de waarde van het geld. Koop je een litertje benzine, hop de gevangenis in. Totale controle in ruil voor “veiligheid” en “gemak”, weerloze slaven van de NWO.

Onzin? De Nederlandse Bank doet as we speak onderzoek naar de toekomst van cash geld, halverwege dit jaar komen ze met de aanbevelingen. De ECB is bezig met een eigen cryptocurrency ism het IMF, gebaseerd op de bevindingen uit China. Het huidige monetaire systeem ligt op zijn gat, onze reële economie is bijna 3x minder waard dan de beurs vertegenwoordigd. We leven in een gigantische bubbel. Vandaar de ezels kids.

2 reacties op “5 april 2021, jammer dit kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat een wollige schatjes zijn het.
Hoe jong zijn ze?
Tja je wordt er niet vrolijk van, wel van jouw wollige schatjes hoor, niet van wat er allemaal gaande is. Gelukkig hebben ze die gek van een Gates even stop gezet en geen toestemming verleend in Zweden. Die man denkt werkelijk dat hij God is. Wat een vreselijke dingen bedenkt hij 🙈
Het is me allemaal teveel, ik krijg het niet meer op een rij of snap er steeds minder van. Van de mensen die dit laten gebeuren, van de mensen die dit bewerkstelligen. Rijker, meer macht naar uiteindelijk niet gelukkiger, al weten ze dat nog niet 🤷‍♀️
Ik ga maar in mijn eigen bubbel, leef maar bij de dag, zolang er nog teveel mensen geloven in al de onzin en nu al slaafs zijn, dan kan ik geen mondkapje dragen, me druk maken, blijven knuffelen en mijn eigen ding doen. Dat doe ik omdat ik werkelijk niet anders kan, alles verzet zich in mij. Maar of het helpt 🤷‍♀️
We gaan het meemaken Koert, het zijn bijzondere tijden.
Maak er ondanks het weer een mooie dag van, levenskunstenaar 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *