Categorieën
Geen categorie

4 april 2021, Pasen lieverds.

De dood en de wederopstanding van Jezus. Zou Jezus nog iets betekenen voor al die christenen? Zouden ze nog weten waar de beste man voor stond? Waarom hij de zonden van de mensen op zich dacht te moeten nemen? In die tijd kenden de meeste mensen wereldwijd Jezus nog niet. Zoals met veel beroemde mensen worden ze na hun dood pas echt groot. Wij kennen Jezus wel, wat denken jullie kids, zouden de mensen nu minder zondig zijn dan toen Jezus besloot zich te laten kruisigen?

Wat zou er gebeuren als er nu een Jezus zou opstaan? Zouden we hem geloven of spijkeren we hem meteen weer aan het kruis? Hahahaha, domme vraag natuurlijk, de beste man zou geen schijn van kans hebben. Al voordat hij de kans zou hebben zich beroemd te maken door zich te laten kruisigen zou hij al weggemoffeld zijn in de krochten van het internet. Weggestopt en veroordeeld als ‘fakenews’, belachelijk gemaakt en gecensureerd door ‘MSM ’. Weggewaterkanont van het Museumplein.

Pasen, het feest van het licht! Ik heb dat licht gezien kids! Tis heel makkelijk om te vinden. Je ziet in in hele kleine dingen, het zit niet in een nieuwe auto, of een grote camper. Niet in een huis of boot. Je vind het licht ‘s ochtends vroeg in het geklepper van de ooievaars, in de knuffel van je huisdier, in het eeuwige stromen van een rivier. Zoek niet te ver! Dan vind je het niet, hij is heel dichtbij, geloof me…

2 reacties op “4 april 2021, Pasen lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *