Categorieën
Geen categorie

3 april 2021, kheb een klein dingetje lieverds!

Frodo speelt graag verstoppertje of hij is cameraschuwe of en dat zou hééééél vervelend zijn hij wil niet met mij op de foto. Man wat is er nog een hoop te doen. En ik moet eerlijk bekennen na deze winter vooral gecocooned te hebben val ik aan het einde van de dag om van vermoeidheid.

Gisteren het weiland verplaats! En voor het eerst met Frodo aan een touwtje gelopen. Ik denk dat dat sws voor het eerst was dat hij mee moest lopen met iemand aan een touw. Niet dat hij een stap verzet zonder zijn moeder, Frodo drinkt nog altijd zijn moeders melk, hij verliest haar niet uit het oog. Ik heb ze samen met Debbie verplaatst omdat het kouder wordt en het gaat regenen en als ezels ergens niet tegen kunnen is het regen vandaar dat ze nu een stal hebben. Kunnen ze schuilen en lekker warm tegen elkaar aankruipen in het stro, gezellig!

Jullie merken wel dat ik de termen nog niet helemaal onder de knie heb. Zo’n touwtje noem je vast geen touwtje. Net als zeilers hebben paardenmensen overal moeilijke namen voor verzonnen. Nu ben ik heel goed in net doen of ik het snap, ik heb 20 jaar niets anders gedaan in de IT als account manager, dus ook hier red ik me wel weer uit. Moeilijk kijken, een semi-intelligente vraag stellen die afleid van het onderwerp en iedereen denkt dat je het snapt. Tis in mijn ogen niet zo belangrijk om alles te snappen. Dat kan zelfs afleiden van het beoogde doel. Waarom zou je alles moeten weten om iets te kunnen? Zoals ik eerder in een stukkie de grote filosofe mevrouw Langkous al eens aanhaalde: Juist als je het nog nooit gedaan hebt, en er niets van weet, dan moet je het wel kunnen.

Ik ga me weer klaar maken om naar ze toe te gaan! We beginnen de dag met het voorlezen van dit stukkie. Daarna wat borstelen, aaien en knuffelen en dan lees ik ze nog wat voor uit Dionysius, tsja je moet ergens beginnen. Het gaat weer een leerzame dag worden, ik heb er zin an…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *