Categorieën
Geen categorie

2 april 2021, heel hard werken om het vertrouwen terug te winnen lieverds.

Ongelooflijk, hoe dik is het betonnen bord voor de kop van die man? Politiek, aaaaahhhh wat kots ik op die bende. Niet alleen hier, overal in de wereld vind het gevecht plaats tussen de macht en het volk, soms wat duidelijker zoals in Myanmar maar wat is het verschil? Of je nu zachtjes verkracht wordt door je leiders of keihard? Verkracht wordt je.

Ik ben er zo klaar mee. Wat is het toch dat mensen zich zo belangrijk gaan voelen als ze macht krijgen? Of het nu gaat om die filiaalhouder die zich genoodzaakt voelt de NSB’r uit te hangen door mensen te weigeren in zijn winkel omdat ze een teveel hebben aan GV, of zo’n lul die echt gelooft dat hij de enige is die ons kutlandje kan redden. Terwijl hij in de afgelopen jaren zo duidelijk heeft laten zien dat hij schijt heeft aan ons. Ik ben er zo klaar mee.

Leken we maar wat meer op ezels. Voort wat hoort wat, zo werkt het bij die beesten. Jij krabt mijn rug ik de jouwe, wil je wat van me dan moet je er wat voor doen! En dat hoeft niet veel te zijn! Gewoon jezelf zijn is genoeg. Aandacht geven, liefde, begrip, gewoon een beetje aardig zijn. Niet meer willen, geen slaatje uit een ander slaan, niet de ander willen veranderen of belachelijk maken maar gewoon er zijn. Er zijn, daar gaat het om. Gewoon zijn, 1 zijn met de ander, er zijn voor de ander. Samen zijn. Onbevooroordeeld met een open hart, geen angst alleen liefde. Man wat zijn we daar ver van verwijdert.

2 reacties op “2 april 2021, heel hard werken om het vertrouwen terug te winnen lieverds.”

Goedemorgen lieve Koert,
Waarschijnlijk is dat waar we heeft meest naar hunkeren, het meest naar verlangen, alleen zijn we dat vergeten door onze angst.
Daarom vind ik jouw avontuur zo mooi, jij kunt onbevangen laten zien wat het is om werkelijk in Liefde te leven in vrijheid ❤️
Mooie dag
😘
Die levenswijze die jij beschrijft herken ik van heel vroeger, toen we elkaar nog nodig hadden, om onze samenleving op te bouwen, de hoogconjunctuur heeft ons veel materieel welzijn gebracht en ons waar het werkelijk omgaat afgenomen 😌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *