Categorieën
Geen categorie

1 april 2021, ze zijn er lieverds!

Frodo en Elanor zijn in ‘The House’. Maar goed dat was het makkelijke gedeelte, nu komt het echte werk. Krijg ik ze voor de kar?

Frodo is nog wat te jong om nu al voor een kar te lopen, zijn taak is vooral sterker worden en kunstjes leren. Ezels zijn nl ontzettend slim en nieuwsgierig, daarnaast willen ze graag leren en werken, de ultieme partners voor mij! Vind het wel spannend hoor, gelukkig helpt Debbie mij, zij heeft er verstand van…

Loslaten… Dat is wat ik nu zelf moet gaan doen. Nog meer loslaten. Gisteren kwam ik om een uur of 19.00 op de camping aan en man wat was het gezellig langs de IJssel. Overal zaten groepen jongeren met muziek, eten en drinken. Het was 1 groot feest. Echt geweldig!! Dan lees ik zonet in de krant dat er in heel het land parken zijn gesloten om te zorgen dat dit soort gezelligheid niet plaatsvind. Mijn bloed gaat dan koken. Alles in mij wordt dan zo verschrikkelijk boos, verdrietig en opstandig. Welke zot, klootzak, onmenselijke dwaas verzint het om kinderen te verbieden plezier te hebben. Welke van God losgetrokken despoot haalt het in zijn hoofd iemand een boete te geven omdat hij of zij aan het genieten is? Wat een wereld, wat een krankzinnigheid.

Loslaten Koertje, net doen of die mafkezen niet bestaan. Op zoek naar mijn eigen tijd en plaats, als die er is. Ik zal mij nooit kunnen conformeren aan het door Den Haag opgelegde narratief. Voor mij is er geen middenweg. Ik kan niet een beetje meedoen. Wat nu plaatsvind is in mijn ogen zo onmenselijk, zo crimineel dat ik alleen maar in opstand kan komen. Een vredige opstand dat dan weer wel, wat heb ik te verliezen?

2 reacties op “1 april 2021, ze zijn er lieverds!”

Geweldig, wat een avontuur, Frodo en Elanor wens ik een mooi leven en prachtige tijd samen met jou. Dat jullie prachtige avonturen mogen gaan beleven lieve Koert.
Er vallen steeds meer gaten in het huidige beleid en visie. De waarheid wordt steeds duidelijker. Het komt goed …..
In de tussentijd blijf ik jouw mooie dromen volgen.
Dankjewel lieve Koert voor het delen.
Mooie dag
Liefs
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *