Categorieën
Geen categorie

31 maart 2021, de Engelse Hugo de J, ene Hancock, heeft zijn volk gisteren vertelt dat ze zich moeten voorbereiden op de ‘third Jab’ kids.

Een ‘jab’ is een ander woord voor vaccinatie. Vanwege de komst van nieuwe Corona varianten is een volgende injectieronde onvermijdelijk volgens deze droplul. In het najaar krijgen ze dus nog een spuit, de derde. Het jaar daarop de vierde en de vijfde, tot je lichaam niet meer in staat is voor zichzelf te zorgen en je op een infuus wordt aangesloten. Lache man. Gelukkig hebben de machthebbers het wereldwijd goed met ons voor.

Kijk maar naar de economie! Het gaat fantastisch wereldwijd. Het NL’dse volk is zelfs positief over de toekomst volgens MSM, hoezee hoezee, en een vat met rum! Gewoon nergens over praten, je kop nog ff wat dieper in het zand steken, wat extra vaseline rectaal aanbrengen en gaan!

Jajajaja, ik weet, ik moet het loslaten, niet meer over praten, geen krantenkoppen meer lezen, het heeft toch geen zin. Gewoon stug doorgaan met mijn eigen plannetjes, net doen of die andere werkelijkheid er niet is. Dat doet iedereen op dit moment. Wil je een sauna of bubbelbad installeren in je stulpje moet je 30 weken wachten. Nu met dat bootje daar in dat kanaal gaan die wachttijden nog wel wat omhoog, geloof me. Het is op de beurs hoogconjunctuur, de economie heeft er nog nooit zo goed bijgestaan als je die mafkezen moet geloven. De zomer komt eraan, let bygones be bygones, fuck de realiteit.

Het is zo gek. In mijn realiteit zitten we in WW3, in die van mijn buurman leven we in een gouden tijd. Een groter verschil in inzicht is niet mogelijk. Zou de waarheid in het midden liggen? Ik hoop het niet. Dat zou de prut, die overblijft voor jullie, nog smeriger maken. Agenda 21 zegt dat de Reset van het financiële systeem, wereldwijd, in oktober/november van dit jaar plaats gaat vinden. Genoeg tijd om nog even van deze waanzin te profiteren kids, haal eruit wat erin zit.

2 reacties op “31 maart 2021, de Engelse Hugo de J, ene Hancock, heeft zijn volk gisteren vertelt dat ze zich moeten voorbereiden op de ‘third Jab’ kids.”

Goedemorgen lieve Koert op deze mooie zonnige dag.
We leven in twee werelden en er dient nog meer te gebeuren voor we eindelijk gaan inzien dat er meer aan de hand is en dat een, twee, drie of weet ik hoeveel jab’s je daar niet uit gaan helpen.
Niet (durven) nadenken makkelijk toch, paar spuitjes erin en we kunnen weer gewoon verder, daar waar we een jaar geleden zijn gestopt. Wanneer dringt het eindelijk eens door dat dat NOOIT meer terugkomt 🤷‍♀️
Wel makkelijk om zo te leven, je kop in het zand, als je meer onderzoekt, meer vraagt en achter de gedeeltelijke waarheid komt, dan lijd je ook meer net als wij en maak je je zorgen net als wij.
Dus soms weet ik niet wie de ‘wijste’ is 🤷‍♀️
Vandaag maar weer genieten van de zon, de natuur en al die blije vogels. Mijn volgende leven kom ik als vogel 🐣🐥
Denk ik in ieder geval niet zoveel na.
Dikke knuffel en bedankt dat jij je nog wel druk maakt lieverd 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *