Categorieën
Geen categorie

29 maart 2021, wat een geweldige dag lieverds, dankjulliewel!

Heerlijk ge-BBQ’d en wat een feest dat een aantal van jullie mij zijn komen bezoeken. Ik ben verwend, nogmaals dank.

Vandaag verder met het inrichten van de huifkar, ik moet kachelpijpen hebben. Het zou toch wel helemaal toppie zijn als mijn houtkacheltje het doet voor het weer kouder wordt. Daarnaast zijn gordijnen wel handig om niet volledig in het zicht te liggen, al heb ik daar zelf minder moeite mee. Allemaal leuke dingen om mee aan de slag te gaan totdat Elanor en Frodo in The House zijn zodat we elkaar leren kennen. Zodat we ons kunnen voorbereiden op onze nieuwe carrière.

Ik mis alleen Sam nog. Das wel jammer. Ik voel Sam al wel. Ergens loopt hij of zij rond. Sam moet ons compleet maken voor de reis. Mocht 1 van jullie Sam tegenkomen laat dat mij ff weten. Hij loopt op 4 pootjes en zegt soms waf. Sam houd van wandelen, van het buitenleven, van mensen en van lol maken. Sam is nog jong zodat we elkaar nog veel kunnen leren, Sam waar ben je?

Het wordt weer een mooie dag! De zon schijnt al volop, ben zelf een beetje brak maar hop hop aan het werk! Of zal ik eerst ff de IJsel induiken? Misschien helpt dat om die mist in mijn hoofd te doen verdwijnen. Het leven is mooi! Laten we er met zijn allen een groot feest van maken, laten we elke dag vieren alsof we jarig zijn!

2 reacties op “29 maart 2021, wat een geweldige dag lieverds, dankjulliewel!”

Goedemorgen lieve Koert,
Heerlijk zoveel mooie energie, had ik net ff nodig.
Gisterenochtend was ik beetje suf nog, begrijp nu pas dat je gisteren jarig bent geweest 🙈
Alsnog van ❤️e en een prachtig nieuw levensjaar. Dat gaat zeker lukken met al jouw mooie avonturen die je nu beleeft en in het vooruitzicht hebt.
Hoop dat Sam zich snel bij jullie mag aansluiten. Ik houd mijn ogen en oren ook open voor jouw Sam 😊
Mooie dag en succes met de inrichting.
Liefs
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *