Categorieën
Geen categorie

28 maart 2021, lang zal hij leven!

In de gloria. Ik heb dat altijd een rare zin gevonden, in de gloria. Gloria, das toch een raar woord? Lang zal hij leven in de heerlijkheid, das eigenlijk wat je zingt. Maar dat loopt niet in een liedje, probeer maar eens. Ik heb naast het zingen van dat liedje nooit iemand veel gloria toegewenst, jullie wel? “Mogguh buurman, veel gloria vandaag buurman!” Dat klinkt toch niet?

Ik sta weer op de stadscamping, het was een hectische dag gisteren maar het is allemaal gelukt. Al mijn spullen zijn verhuisd, mijn campertje is verkocht, ik ben vanaf nu aangewezen op langzaam verkeer. Spannend. Nu aan de slag om mijn zooi in de huifkar te krijgen zonder dat je het idee hebt dat de boel ontploft is. Dat wordt een uitdaging. Want ik kwam erachter dat ik ook in de camper zeer veel spullen had liggen waar ik het hele jaar niets mee gedaan heb. Is het dan nodig die spullen te bewaren? Zo van, ‘wie weet komt het nog eens van pas’. Dat kan je doen als je een huis hebt maar als je leeft op 7 vierkante meter moet je kritisch zijn. Btw ik leef niet op 7 vierkante meter, de hele wereld is van mij, maar ik heb daar ff 7 vierkante meter van ingericht met wat comfort zodat ik meer van de rest kan genieten. Weer een correctie, ik heb niet zoveel ingericht dat doen lieve vrienden voor mij. Gisteren heeft JC licht en water en gas aangesloten. Enige wat nu nog moet gebeuren is de kachel op zijn plek en die aansluiten. Ook weer best wel spannend! Tis een oud houtkacheltje, wat moet dat een geweldige sfeer geven als die werkt.

Jullie horen het wel deze ouder wordende man heeft nog genoeg te doen! Vandaag eerst genieten van deze prachtige dag! Ik krijg visite… Zo blij mee! Blijf lezen lieverds, ik hou van jullie.

4 reacties op “28 maart 2021, lang zal hij leven!”

Goedemorgen lieve Koert,
Veel mooie momenten, dagen en jaren met/in jouw nieuwe en bijzondere plek.
Dat je er fantastische avonturen mee mag gaan beleven.
Mooie 🌞dag
Liefs
😘

Morguh, 🎶 happy birthday to you happy birthday to you hbd hbd happy birthday to youuuu 🎶 van harte gefeliciteerd en maak er een fijne dag van Koert!! 🥳🎊🎈🎉

Groetjes van ons!! ✌🍻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *