Categorieën
Geen categorie

27 maart 1968, jullie hebben vast wel gehoord dat er een schip is vastgelopen in het Suez-kanaal kids.

Het gaat ze waarschijnlijk niet snel genoeg. De ineenstorting van de totale wereldeconomie moet dit jaar plaatsvinden, het staat niet voor niets in Agenda 2021 van de Rockefeller Foundation. 2019 start van het virus, 2021 de crash van ons financiële systeem. Het is mij allemaal wat te toevallig, in de 53 jaar dat ik als Koertje op deze aardkloot rondbanjer is het nog nooit voorgekomen dat een schip het Suez-kanaal blokkeerde. Tis wel eens een jaartje of 8 afgesloten geweest vanwege de fijne relatie tussen Israël en Egypte maar verder varen er al sinds 1869 miljoenen bootjes door dat slootje zonder problemen. En nu tijdens de meest bizarre, gecreëerde wereldwijde crisis in de geschiedenis van onze aardkloot strand 1 van de grootste containerschepen ter wereld in het belangrijkste doorvoerslootje wat we hebben. Tis allemaal wat….

Er schijnt een supermarkt te zijn die bezig is met een proef. De proef houd in dat mensen een halsband omkrijgen die gaat piepen als je dichter dan 1.5 meter bij elkaar in de buurt komt. Uit welke stinkende grot zou zo’n supermarkt eigenaar gekropen zijn? Wat voor een afwijking moet die man wel niet hebben? Zou hij nog wel hersens in zijn kop hebben of zijn die al volledig vervangen door MSM? Hoever laten al die klootzakken met mondvodden het ontmenselijken van onze samenleving komen? Hoe denken ze dat hun kinderen hierop reageren? Hoe kids van 4, 6, 8 of 12 jaar over 10 jaar in het leven staan? Achterdocht en bang zijn voor je medemens is wat ze meekrijgen als normaal. En daar werkt 60% van de bevolking gewoon aan mee. Gevaarlijke gekken zijn het, alles wat gaat komen is meer dan verdient.

Dat zou ik niet moet zeggen want wat komen gaat verdient niemand. Maar tis niet anders. die sukkels die vanaf nu, vrijwillig, elk halfjaar worden ingespoten met het op dat moment voorradige gif waarmee ze naar believen de wereldbevolking decimeren, moeten het zelf weten. Het geluk is dat deze schapen zo ver van hun gevoel verwijdert zijn, doordat ze nu al meer dan een jaar de meest absurde maatregelen uitvoeren, dat ze het niet eens door hebben. Blindelings lopen ze achter de duivel aan. Zelf onderzoek doen, nadenken, verbanden leggen en zaken bespreken met anderen om kritisch naar de ontwikkelingen te kijken is a-sociaal. Dan ben je een Corona-Hufter. Buckle up kids, it’s gonna be a bumpy ride…

11 reacties op “27 maart 1968, jullie hebben vast wel gehoord dat er een schip is vastgelopen in het Suez-kanaal kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Tja het is me soms allemaal teveel, al die onnadenkende mensen die nu nog steeds denken dat de overheid het beste met ze voor heeft 🤷‍♀️
Mondkapjes blijven dragen, testen, zelfs hun kindjes naar de teststraten brengen etc.
Het is te groot voor mijn kleine egootje wat er nu gaande is.
We gaan het meemaken, het enige wat ik nu kan doen is wat ik al mijn hele leven doe, goed voor mezelf zorgen geestelijk en fysiek, eigen verantwoordelijkheid nemen, geen autoriteit boven mij dulden. In mijn omgeving een beetje warmte, gezelligheid en bovenal liefde delen en binnenkort van het zonnetje genieten.
Het beloofd een mooie week te worden, nu eerst genieten van vandaag en het weekend.
Ga met onze kleinzoon van 2 naar de lammetjes kijken. Mijn vriendin heeft schapen en is schaapverloskundige. Dus we gaan naar een nieuw begin kijken, hopelijk kunnen we na deze crisis als de puin en de rook is verdwenen ook weer een nieuw leven opbouwen en als dat mij niet meer mocht lukken, dan alstublieft wel hoor mijn (klein)kinderen 🙏🍀❤️
Liefs
😘

beladen ? vreemd klinkt als angst

ze kunnen je straks isoleren van degenen die wel gevacst zijn; dat is weg vrijheid
dan dwingen ze je tot testen, en zolang je niet meewerkt blijf je in quarantaine

afgesloten van de maatschappij en niet meer reizen
verschrikkelijke manipulatie via familie vrienden en emotionelen chantage
en indirecte verplichting tot een experiment
ze maken geld niks meer waard

om maar een paar dingetjes te noemen, en ik kan nog veel meer dingen aan je uitleggen want er zijn veel te veel dingen waar je nog niet eens aan gedacht hebt of genoemd

ik wil alleen maar zeggen wat doe jij als je straks gedwongen word en in gedwongen quarantaine zit ?
zonder pas of prik of test niet de grens over

ga je jezelf verdedigen of laat jij een vreemde een spuit in jou armpje drukken ?

je wil er misschien niet over nadenken

maar ach wat weet ik

je zou eens moeten kijken wat elk land elke week nieuwe wetten aan het invoeren zijn

die wetten zullen er altijd blijven, ook als jullie denken dat het straks weer anders zal zijn

iedereen die iets in mijn lichaam wil stoppen tegen mij wil, daar tegen zal ik mijzelf verdedigen zelfs als dat het mijn einden zal zijn

het zal zeker uitlopen op persoonlijke verdediging als laatste daad

of dat of ………….

Toeval bestaat niet in mijn ogen, dat schip is er bewust neergelegd. Een windje van 50 km per uur blaast zo`n enorm bakbeest niet zomaar naar de kant. Alles is gepland om de plannen erdoor te krijgen. Agenda 2030, The Great Reset en Build Back Better heeft allemaal met elkaar te maken. Ik lees nu het boek de 13 satanistische bloedlijnen en de puzzel stukjes vallen op zijn plaats. Er zijn machtige families die aan de touwtjes trekken en wij zijn de slaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *