Categorieën
Geen categorie

24 maart 2021, mijn zus is jarig lieverds.

De aankomende dagen zijn we even oud. Dat was me vroeger wat! Even oud is even sterk, 4 dagen oorlog in huize Krouwel. In leeftijd schelen we niet veel maar man wat schelen we veel. Ik hou van je zus, hele fijne verjaardag, doe voorzichtig.

Ik ga het steeds minder hebben over wat er om ons heen gebeurt. Met een beetje geluk lukt het me om het volledig buiten me te laten. Nog ff die rechtszaak 6 april en dan is het alleen de ezels Elanor en Frodo, hond Sam en moi. Mijn advocaat verwacht vrijspraak, ik vooral problemen. Want hoe gaan we dat doen straks? Ik doe geen mondvod voor, voor niemand en zeker niet voor zo’n volledig gecorrumpeerde rechter. Ik erken die gasten niet eens als vertegenwoordigers van het recht. Het zijn boeven, opgeleid door demmink, we leven niet in een rechtsstaat maar in een bananenrepubliek.

Maar goed, das van latere zorg, wie dan leeft, wie dan zorgt. Das eigenlijk wel mijn motto, ga ergens voor en kijk waar het schip strand, je hebt niets te verliezen. Geloof me, je hebt echt niets te verliezen!!! Ons wordt aangeleerd dat leven buiten het systeem onmogelijk is, ik merk dat vooral aan mijn mede-daklozen. Ze streven allemaal naar een terugkeer in de maatschappij. Maatschappelijk werkers, psychs en ambtenaren helpen ze daar tegen riante salarissen mee. Ze leren ons niet om zelfredzaam te zijn, neeeee ze maken je nog afhankelijker van het systeem. Als het ze lukt praten ze je een psychose aan zodat ze pillen in je kunnen stoppen. Het is ongelooflijk hoeveel mensen er legaal aan de drugs zitten die, als ze uitgeschreven zijn door kwakzalvers in 1x medicijnen heten. Afhankelijk dat is waar het om draait, zonder ‘Vadertje Staat’ ga je onherroepelijk naar de verdoemenis.

En daar ligt mijn kracht, ik schijt op autoriteit dat is een feit! Altijd al gedaan, misschien dat ik door wat ik ga doen meer mensen kan overtuigen dat je leven pas echt waarde krijgt als je zelf verantwoording neemt. Als je jezelf niet afhankelijk laat maken van wie of wat dan ook maar vrij in het leven staat. Dwalend over s’Herenwegen dansend, zingend en etend het leven door! Het leven is namelijk één groot feest, geniet ervan…

2 reacties op “24 maart 2021, mijn zus is jarig lieverds.”

Goedemorgen Koert,
Dans door het lezen, dans met het leven.
Boek dat ik jaren geleden gelezen hebt.
Dat doe jij gelukkig ook.
Geen autoriteit, geen (absurde) regels, vrijheid. Jammer genoeg weten veel mensen meer of hebben ze nog nooit geweten hoe dat voelt. Mooi dat jij het gaat laten zien.
Zie teveel angstige mensen, als ik ommetje ga doen springen sommige mensen bijna weg. Nu de kindjes lekker getest worden, verontschuldigen ouders zich tegenwoordig ook als hun kindjes in mijn buurt komen.
In een jaar tijd, zijn de meeste bijna uit zichzelf al slaven geworden en wat jij, ik en velen gelukkig met ons, niet kunnen velen autoriteit, vinden zij (lijkt het) de gewoonste zaak van de wereld.
Dus de maatregelen zijn nog niet streng genoeg om eindelijk bewust te worden of gaan ze stapje voor stapje nog meer zonder morren inleveren? Hoop het niet, onze natuur is toch vrijheid 🐣🐥
We gaan het meemaken Koert, gelukkig lees ik in de ochtend jouw mooie stuk en dan kan mijn dag niet meer stuk 🌞
Maak er weer een hele mooie van 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *