Categorieën
Geen categorie

25 maart 2021, weer een belangrijke dag kids!

Gisteren al zo genoten van het weer en de mensen om me heen. Ik ben gisteren naar Elanor en Frodo geweest, man wat zijn het een poepies. Heb er ook eindelijk aan gedacht foto’s te maken van de hoofdrolspelers in de Straatvermakers Sage. Ik kan niet wachten tot we compleet zijn en onze avonturen kunnen beginnen.

Want avonturen gaan we beleven! En ik hoop dat mensen het leuk gaan vinden wat we gaan doen. Zodat ze weer met elkaar gaan praten over die slimme ezels met die rare man met hoed. Misschien zelfs even hun mondvod afdoen zodat we hun glimlach kunnen zien. Of misschien wel een schaterlach! Dat zou mooi zijn. er is nl niets mooiers dan een glimlach op het gezicht van een mens te zien verschijnen.

Ik glimlach veel, eigenlijk glimlach ik te pas en te onpas. Ik probeer te glimlachen naar ieder mondvod wat ik zie lopen en in mijn hoofd gebeurt er dan wat achter die sluier. Of het zo is, who cares, ik heb weer geglimlacht. Maar naar mijn idee moet straks iedereen gaan glimlachen. Als je Elanor en Frodo, Sam en moi door NL ziet banjeren dan moet dat wat met je doen. Dan moet dat hilariteit geven en vermaak. Zodat al die voorstanders of tegenstanders van wat dan ook die nu MSM en SM bevuilen met hun demagogische donderpreken gewoon gaan lachen. Want samen lachen lieverds, samen lachen is de enige manier om hieruit te komen.

2 reacties op “25 maart 2021, weer een belangrijke dag kids!”

Wat zijn ze leuk, echt geweldig Koert, wat een prachtig avontuur.
Je gaat vast een zeker bij veel mensen een grote glimlach op hun gezicht toveren 😁
Mooie dag
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *