Categorieën
Geen categorie

19 maart 2021, wat is het toch anders wakker worden als het zonnetje schijnt lieverds.

Alles komt met veel meer energie tot leven dan op zo’n grijze regenachtige morgen. De wereld ziet er dan zoveel mooier uit. Hij ruikt zelfs anders! Heerlijk.

Project 1 is bijna af! Man wat ziet de huifkar er al een stuk beter uit. Er zit een rem op! Er zitten nieuwe zijkanten tegenaan! Ik heb een bok! En een nieuwe plaat voorop… Hoe kan ik sommige mensen ooit bedanken. Het was ook wel nodig hier en daar wat hout te vervangen. Na 25 jaar onder een boom waren er delen die niet meer wisten dat ze hout waren. Volledig opgevreten door de houtworm. Wat ook wel leuk is, eekhoorntjes hebben de kar gebruikt als voorraadkamer, overal vond ik eikels. Leeg gelukkig anders zou ik me schuldig gaan voelen.

Vandaag weer terug naar Deventer. We zijn er nog niet. Maar ik vertrouw erop dat het goed gaat komen. Meer kan ik niet doen! Misschien dat het allemaal wat langer gaat duren dan gepland maar dat het me gaat lukken is 1 ding wat zeker is. Het is tijd voor een alternatief, tijd om te laten zien dat het leven niet draait om de volgende vakantie of PlayStation. Dat geluk op straat ligt en dat de straat van de Straatvermakers is!

2 reacties op “19 maart 2021, wat is het toch anders wakker worden als het zonnetje schijnt lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *