Categorieën
Geen categorie

18 maart 2021, mocht je je afvragen waarom een hond niet bij zijn baas wegloopt als hij geslagen wordt, kids!

Vraag het een rutte stemmer, of een d666’r, zij moeten het antwoord kennen. Vasthouden aan wat ze denken te hebben kids. Niet in staat de horizon te verleggen. Al doet het leven pijn, al heb je door dat je genaaid wordt, iets meer vaseline erop en door. Zo hard slaat hij nou ook weer niet, hij doet het met een reden, erger zal het echt niet worden!

Nu had ik voorspeld dat die hele verkiezingen niet door zouden gaan. Wat dat betreft ben ik geen goede waarzegger. Het gaat allemaal langzamer dan ik had verwacht. Ze nemen er hun tijd voor maar goed die tijd krijgen ze ook. De meerderheid is een stuk triester dan zelfs zij verwacht hadden. Met instemming van ruim de helft van de bevolking kunnen ze hun machiavellistische spelletjes nu uitbreiden. De aankomende maanden gaan we een stijging zien van het aantal zieken, sterfgevallen en IC opnames. Het rare (🤠) zal zijn dat dat vooral gevaccineerden betreft. De niet gevaccineerden zijn nl al immuun voor Covid, kijk maar naar de cijfers van het CDC, groepsimmuniteit is voor 70% opgebouwd. Maar ja als je je hebt gevaccineerd dan heb je je eigen immuunsysteem uitgeschakeld, dan heb je dus niets aan groepsimmuniteit, das nou jammer. Maar wat je wel kan doen is de mensen die niet gevaccineerd zijn de schuld geven en ze dwingen zich te laten vaccineren. Want we doen het samen, samen tot de dood erop volgt.

Samen gaan we nu niet alleen voor het bestrijden van Covid maar ook voor het redden van de wereld. Beide gaan hand in hand. Wat mij gisteren opviel in de auto is dat het wel errug druk is op de weg. daar moet wat aan gedaan worden. Er was toch al gezegd dat we binnen moeten blijven? Volgens mij houden we ons daar niet zo aan. Ik zeg autorijden aan banden. Via een app je rit aanvragen en dan maar hopen dat het mag. We moeten de mensheid en de wereld redden! Ten koste van alles…

Verplicht kijken

2 reacties op “18 maart 2021, mocht je je afvragen waarom een hond niet bij zijn baas wegloopt als hij geslagen wordt, kids!”

Goedemorgen lieve Koert,
Waren er maar meer wijze mensen zoals jij 🙏
Zo blij dat ik voor het eerst in mijn leven gisteren niet gestemd heb.
Ineens dacht ik gisterennacht. Wil ik nog meedoen aan deze poppenkast, aan dit toneelstuk. NEE!
Ik ben opgevoed met: ‘ stemmen is een verworven recht, daar hebben generaties voor jou om gestreden, dus dat recht dien je uit respect te gebruiken’!
Alleen denk en voel ik dat de mensen die gestreden hebben, niet voor zo’n corrupt zooitje hebben gestreden en dat de mens van nu niet meer lijkt op de mens van toen. Jij beschrijft het (verdrietig genoeg) juist Koert. Het raakt hen nog niet voldoende. Dat komt nog 💔
Zo blij en opgelucht dat ik hier niet mee in-gestemd heb gisteren 🙏
Mooie dag het goede komt altijd weer boven uit de modder net als een Lotus ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *