Categorieën
Geen categorie

17 maart 2021, droom, droom, droom lieve kids!

Haal er alles uit, maak ze onmogelijk groot, maak je dromen absurd en over the top, zorg dat iedereen je voor gek verklaart! En ga er dan voor met alles wat je in je hebt. Laat je niet afleiden door de lafbekken om je heen die je uitlachen. Laat je niet in de verleiding brengen weer normaal te gaan doen! Ga door, val en sta weer op om door te gaan, blijf knokken je hebt niets te verliezen.

Nu denken jullie, die mafkees van een vader praat lekker makkelijk maar hij heeft niets en dan kan je ook niets verliezen. En op zich hebben jullie daar gelijk aan. Jullie hebben je huur, de auto, de telefoonrekeningen, verzekeringen en ga zo maar door. Ik weet er alles van, en als jullie die niet betalen dan krijg je problemen, man hou op, nogmaals, ik weet er alles van. Maar toch wil ik jullie op je hart drukken te blijven dromen, omdat dat op een gegeven moment het enige kan zijn wat je hebt. En als je al vroeg besluit dat dromen bedrog zijn, je jezelf afsluit voor je dromen, dan heb je helemaal niets meer als alles om je heen in elkaar dondert, dan vind je nooit meer een weg om gelukkig te zijn, dromen zijn nl de basis voor geluk.

Denk maar aan droombaan, of droomhuis, of droombaby, nu kan ik mezelf weinig voorstellen bij de laatste, maar er zijn vast ouders die zo over hun baby denken. Als je je dromen nastreeft dan volgt er geluk, tijdelijk. Want geluk wordt altijd opgevolgd door minder gelukkige periodes en das niet voor niets. Op die manier heb je de mogelijkheid je dromen aan te passen. Een andere droom na te streven. Als je droombaan toch minder dromerig blijkt te zijn omdat je baas gewoon een stuk stront is, dan kan je die baan blijven uitoefenen maar je kan ook een nieuwe zoeken. Zelfde geld voor dat huis, laat ik over de baby ff mijn mond houden🤠.

Maar ipv een nieuwe baan kan je ook gaan reizen, ipv een nieuw huis koop je een yurt. Of je gaat in je eentje zeilend de wereld over, er zijn heel veel mensen, heel veel dromen. Maar er zijn maar heel weinig dromen die waarheid worden. En dat ligt niet aan de dromen, maar aan de dromers die ze niet durven uit te voeren. Dus blijf groots dromen en streef ernaar ze uit te voeren kids, zo vind je altijd je geluk.

4 reacties op “17 maart 2021, droom, droom, droom lieve kids!”

Hi lieve Koert, weer eens een berichtje van mij. Zoek je nog steeds een plek voor je huifkar en ezeltjes? Kijk eens hier: http://www.klusvlinder.nl mooi terrein, wat caravans etc, leuke club!
Heb vanochtend daar iemand gesproken. Ze heeft geen idee of het mogelijk is, maar niet geschoten is altijd mis! Hé kan wel even duren voor je een reactie krijgt begreep ik. Rare tijden en zo…. liefd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *