Categorieën
Geen categorie

16 maart 2021, de dag van de verkiezingen kids!

O nee, we hebben 3 dagen om te stemmen, in no-time zijn de regeltjes verandert, het virus maakt alles vloeibaar. Wisten jullie btw dat er een grondwetswijziging aan staat te komen? Dat deze door de aankomende regeringspartijen al is goedgekeurd? Hoe ik weet dat de aankomende regeringspartijen al onderhandeld hebben terwijl de verkiezingen nog niet voorbij zijn? Ben ik nou zo dom of zijn jullie zo slim?

We krijgen straks een breed nieuw kabinet zodat alle Nederlanders goed vertegenwoordigd zijn. Onze pedofiel rutte wordt natuurlijk de nieuwe premier, met massamoordenares kaag aan zijn zijde als vicepresident. De rest is niet zo belangrijk maar hoekstra , ploumen ,segers en klavertje mogen straks ook meedoen want we doen het samen! De rond de 30 zetels voor de paria van de NLdse samenleving en de 10 voor die blonde praatpop tellen we ff niet mee. Het nieuw kabinet rutte gaat vol goede moed ertegenaan: op naar de gedroomde inclusieve samenleving.

Want inclusief zullen we worden! Je telt in onze nieuwe Nationaal Socialistische samenleving pas mee als je minimaal een genderneutraal, gechipt halfbloedje bent. Als blanke Nederlander ben je verdacht, de kans is groot dat je de ideeën aanhangt van de uil van Minerva. Daar is maar 1 oplossing voor affakkelen. Kinderen van ouders die op Thierry hebben gestemd worden daar weggehaald om ze een inclusieve opvoeding te geven in heropvoedingskampen, de ouders worden volledig weg gemarginaliseerd. De indoctrinatie die de kinderen al tientallen jaren als waarheid krijgen voorgeschoteld, via het volledig gecorrumpeerde onderwijssysteem, is niet genoeg. Vergeet Nederland! Vergeet dat je wit bent, vergeet dat je mens bent, heil rutte en consorten.

Het fijne is lieverds dat de ganzen hierboven mij gewoon door blijven vliegen, de merel zijn lied blijft zingen, de bloemetjes gewoon de grond uit komen schieten. Wat de mens zichzelf ook aandoet in zijn verwoestende zucht naar totale controle en macht over leven en dood het gaat toch fout en het zal het andere leven om ons heen een rotzorg zijn. Mij ook, ik ga op pad, met Elanor en Frodo, laat ze de klere krijgen.

2 reacties op “16 maart 2021, de dag van de verkiezingen kids!”

Goodmorning,
Tja, lieve Koert.
Ze stemmen zich naar een totalitair regime.
Ze doen maar ik ben moe van overtuigen. Zolang men deze destructieve mensen nog gelooft omdat ze zichzelf niet durven geloven, verdienen ze dit ook 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *