Categorieën
Geen categorie

14 maart 2021, ik heb vannacht voor het eerst in mijn huifkar geslapen lieverds!

Lekker man! Echt goed geslapen. Nu nam de wind gelukkig af, in de avond, wat wel fijn was. Ik sta op een open plek waar de wind vrij spel heeft en dan gaat zo’n huifkar flink heen en weer. Ach dat voelt alsof je in slaap gewiegd wordt. Zal wel weer wennen,

Volgende week jubileer ik met mijn stukkies, 22 maart 2020 begon ik ermee. Wat is er een hoop verandert in dat jaar. Natuurlijk in mijn persoonlijke leven maar zeker ook wereldwijd. Wat mij zo verwonderd is dat bijna alle mensen erop vertrouwen dat een ridder op een wit paard hen komt redden. 100derden miljoenen mensen, wereldwijd, geloven nog in ‘The return of the tRump’. Anderen geloven heilig in de, wereldwijd opgelegde, dictatuur van het Virus. Er zijn er maar weinig die geloven dat ze zelf de oplossing zijn. Een gesprek is niet mogelijk, een open en eerlijke discussie waarin de feiten, de consequenties en de resultaten besproken worden is taboe. Affakkelen is de norm, ach dat is waar ik al 358 dagen over schrijf.

De leugen is zo verschrikkelijk verweven in het systeem dat de waarheid te gruwelijk is om onder ogen te zien. Niets is wat het lijkt, je bent onderdeel van een imaginair schouwspel opgezet door op winst en macht beluste eikels. Slimme eikels dat wel. Ze zijn niet over 1 nacht ijs gegaan dat moet ik ze nageven. Hele generaties zijn niet meer in staat zelfstandig na te denken, volledig gehersenspoeld door het Nationaal Socialistisch gedachtengoed zonder dat ze het zelf inzien. Bezig samen de wereld te redden tegen kwade invloeden als virussen, klimaatverandering, racisme en armoede terwijl we onze buren niet meer kennen. Het spel wordt zo verdomd goed gespeeld, je zou er bijna respect voor hebben. Ooooo wat schaam ik me voor jullie kids, wat ben ik een eikel dat ik dit niet eerder heb ingezien. Sorry, sorry, sorry…

3 reacties op “14 maart 2021, ik heb vannacht voor het eerst in mijn huifkar geslapen lieverds!”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat fijn dat je nieuwe plek zo goed bevalt.
Tja, ik denk en hoop elke morgen dat ik heb gedroomd. Jammer genoeg is dat niet zo. Wat een metamorfose heeft alles ondergaan in amper 1 jaar. Jammer genoeg niet zo’n mooie maar een hele destructieve.
Gisteren sprak ik mensen die geloofden dat het in Israël zo erg niet kan zijn. Dat zouden ze nooit accepteren. De Israëlisch zijn slim beweerde zij. Hebben al zoveel oorlog meegemaakt. Dat gebeurd daar echt niet. Dus ik ben maar gestopt na vragen als: is het normaal dat een hele bevolking wordt ingespoten voor een virus vergelijkbaar met de griep? Is het normaal dat er een vaccinatiepaspoort is? Is het normaal dat als je geen geel paspoort hebt je wordt geweigerd in alles, supermarkt, school, bibliotheek, bioscoop etc.? Is het normaal dat als je uit het buitenland komt je 2 weken een enkel- polsband om moet? En ga zo maar door. Toen was het antwoord, dat geloof ik niet heb er niets van op het nieuws gezien 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Dus als het niet op het nieuws komt is het er niet. Mijn hele leven word ik als rebel, eigenwijs en koppig gezien, omdat ik doorvraag, omdat ik mijn eigen koers vaar. Mensen die zich overal aan conformeren vinden mij vaak een bedreiging.
Ik ga mijn weg en jazeker ook ik had beter moeten opletten onderweg in mijn leven. Gedane zaken nemen geen keer. Het zit vernuftig in elkaar. Zag gisteren weer nieuw initiatief van dokters die hier niet meer achter kunnen staan. Het zal eerst nog erger worden vermoed ik Koert voor het beter wordt. Dat leert de geschiedenis ons.
Ik begrijp er niets meer van, van de motieven van de elite niet, hoe kun je gelukkig zijn/worden als je zoveel ellende hebt veroorzaakt. Van mijn medemens die alles zo slaafs opvolgt niet. Waarom zijn we zo bang? Waarom hebben we niet beter geleerd dat de dood er altijd is. Waarom zijn we hier zo bang voor? Waarom zijn we zo lui geworden dat we zelf niet meer nadenken/voelen/bevragen/onderzoeken?
Wiehetweetmaghetzeggen?
We gaan er een mooie zondag maken Koert ondanks alles er zijn altijd lichtpuntjes toch?
Liefs
😘

In mijn ogen moet je de lichtpuntjes op dit moment vooral heel dichtbij zoeken. Niet te ver weg. Voor jezelf een route kiezen die het mogelijk maakt te overleven zonder jezelf te verloochenen. Maar niet meteen kilometers vooruit kijken, kleine stapjes en genieten van wat je op de dag meemaakt. Niet bang zijn voor wat er komt maar volhardend je pad vervolgen zonder anderen te veroordelen of fysiek pijn te doen. Wie weet volgen anderen en kan je zo weer een nieuwe werkelijkheid creëren waar begrip, liefde en gelijkheid de norm zijn.

Ja, probeer dat elke dag, soms lukt het goed en soms bijna 😅
Komt goed Koert, dank voor je bemoedigende woorden.
‘Be the change you …….
Deze blijft voor mij zo toepasselijk.
Het is zoals het is en waarschijnlijk zoals het nu dient te zijn om meer bewustzijn bij ons allen te laten ontstaan omdat dit zo nodig is voor ons mensen en voor onze prachtige planeet 🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *