Categorieën
Geen categorie

12 maart 2021 Nu ben ik absoluut geen heilig boontje lieverds.

Het tegendeel! Maar wat leven we toch in een ongelooflijk corrupte wereld. Hoe kan je als journalist de koppen maken die nu de kranten vullen terwijl miljoenen mensen in Jemen honger lijden. Hoe kan je dat negeren. Hoe kan je de pagina’s vullen met nitwits als Meghan en André terwijl in Moria duizenden mensen, kinderen van vlees en bloed doodgaan in de modder. Ik kan er niet bij. Deze rampen vinden plaats onder auspiciën van de westerse wereld en ipv dat we wat doen gooien we nog wat olie op het vuur. Laten een nieuwe seniele president nog wat bommen gooien op een al verscheurd en totaal kapot land. En wij burgers laten het gebeuren, we kijken weg en gaan door met ons leventje. Gaan naar de kerk, gooien een euro in het zakje en hoppa, lekker verder, laat ze de tyfus krijgen daar in Moria, hadden ze maar niet moeten vluchten!

Ha, hoor ik, alsof jij altijd zo begaan bent met het milieu als ik vertel dat ik met ezels ga rijden omdat ik onafhankelijk wil zijn van de Shells en de Totals. Nee dat ben ik zeker nooit geweest. Wij waren wel vrij snel met zonnepanelen, al ruim voor ze zo populair werden, zo’n 15 jaar geleden, lagen ze al op ons dak. Lekker makkelijk, een paar zonnepanelen op het dak legitimeerde de tweede auto en verdere milieuvervuilende activiteiten, een substituut voor het eurootje in het kerkzakje.

Nee, de reden om met ezels te gaan reizen is niet vanwege het milieu. Zolang wij als NL, als enige land ter wereld, toelaten dat er in Rotterdam chemisch afval, giftige stoffen, vermengd mogen worden met stookolie, en we dat tegen bijna €0,- verkopen zodat zeeschepen 10.000den kilometers omvaren om bij ons die troep in hun schepen te gooien hoef ik me geen zorgen te maken over of ik wel of niet in een autootje rij. Nee, dat is de reden niet. Het milieu is een door de machthebbers gecreëerde hype om ons allerlei maatregelen op te leggen terwijl ze zelf doorgaan met hun verwoestende beleid. Zogenaamd in het belang van de bevolking, gesteund door de totaal onder hun controle opererende MSM. Het is walgelijk….

Mijn ezels zorgen voor vrijheid! Ze staan voor mij voor onafhankelijkheid en oprechtheid, voor nederigheid en liefde. Als de tweedeling over een paar maanden een feit is en niet-gevaccineerden de toegang wordt ontzegd tot de meest basale levensbehoeften, met instemming van de zwijgende gevaccineerde meerderheid, dan ben ik iig in staat met 5km per uur te vluchten!

“Heer help de wereld, ik kom wel terecht“

2 reacties op “12 maart 2021 Nu ben ik absoluut geen heilig boontje lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *