Categorieën
Geen categorie

10 maart 2021 “meneer, meneer! Heeft u geen mondkapje?” Vraagt de jongeman kids.

“Nee, die mag ik niet op, sorry.” Hij kijkt mij wat schamper aan boven zijn mondvod en vraagt: “En waarom dan niet?” “Nou dat hoef ik u niet te zeggen maar ik heb oa een teveel aan GV.” “GV? Daar heb ik nog nooit van gehoord.” Nu kijk ik hem schamper aan en zeg: “Daar was ik al bang voor” en wil doorlopen. Hij is nieuwsgierig en vraagt waar GV voor staat, “Gezond Verstand” zeg ik terwijl ik hem lief aankijk.

Ik moet wel oppassen tegen wie ik het zeg, niet iedere NSB’r vind dat soort opmerkingen leuk. Om eerlijk te zijn, de meeste niet. Voor je het weet pakken ze me weer op voor het beledigen van een NSB’r in functie. Waar haalt zo’n jochie het lef vandaan, waarom voelt hij zich in vredesnaam geroepen mij aan te spreken? Hij moet er wel op kicken, dat soort types komen nu boven drijven. We zijn er nog lang niet! De tweedeling, bewust door deze regering ingezet, heeft geleid tot een splitsing van onze samenleving. Red button or blue button, it’s your choice.

Er is in NL al een man geweigerd in een ziekenhuis vanwege het niet gevaccineerd zijn. Niet dat die man een anti-vaccer is, hij heeft hem gewoon nog niet gehad. Het paspoort komt eraan! Het kabinet en de EU zijn druk bezig ons meer vrijheid te gunnen. Hahahaha, geweldig hoe MSM dat toch framed. Door onze privacy op te geven krijgen we meer vrijheid! Hoe blind moet je zijn, hoe diep moet je je kop in het zand hebben gestoken, hoe bang en triest ben je als je dat gelooft. Niets hebben we geleerd van de geschiedenis, ongelooflijk.

We zullen ons moeten verenigen, als je je niet conformeert aan de maatregelen die eraan komen wordt je buitengesloten van zorg, voedsel, energie, woonruimte en werk. En dat duurt niet lang. Het gebeurt nu al wereldwijd. Daarmee stemmen mensen in die ik liefheb, mensen waarvoor ik ontzag had, familie, vrienden en geliefden. Dat doet pijn, ik lig daar ‘s nachts wakker van.

Maar gelukkig gebeuren er ook veel mooie dingen! Ik heb als het goed is een plek om Elanor en Frodo te gaan trainen. Als je maar blijft geloven in het goede, lieverds, komt de oplossing altijd om de hoek kijken!

5 reacties op “10 maart 2021 “meneer, meneer! Heeft u geen mondkapje?” Vraagt de jongeman kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Tja, die mondkapjes weten wat. Vraag me af of de mensheid nog zonder ze kan. Lijkt wel onderdeel van hen geworden. Kun je nagaan, het biedt alleen schijnveiligheid. Dat is wat de mensheid nodig heeft schijnveiligheid. Men durft niet meer te vertrouwen op zichzelf op iets groters dan zij. Alleen wat een paar machtswellustigen hen verkondigen.
Ach ik draag hem niet en ik hoop dat 17 maart de meeste mensen op een partij stemmen die de maatregelen skippen of denk ik nu te simplistisch 🤷‍♀️
Ga jij maar lekker door met de training van Elanor en Frodo is beter om mee bezig te zijn.
Mooie dag en geniet van je mooie dromen ❤️

Stemmen heeft geen zin in mijn ogen. Ik ben zelfs bang dat je jezelf er mee in gevaar brengt. Alle partijen, behalve FvD, hebben zich gecommitteerd aan een nieuwe termijn van Rutte. Al krijgt Forum 30 of 40% van de stemmen ze zullen buitengesloten worden, 75 zetels krijgen ze nooit.
Nee, de verkiezingen gaan ons niet redden, dat zullen we zelf moeten doen. Wij moeten opstaan en niet meer meedoen. Dat is de enige manier.
Fijne dag Marga, kussss

Goedeavond,

Ik lees nog steeds mee, normaal in de ochtend maar vandaag een latertje.
Die ezels trainen krijgen we dat te zien op beeld, ik heb er allerlei voorstellingen van, moet er echt om lachen.
Het lijkt me een geweldig avontuur maar ik ben dan ook een dromer.
Groetjes uit de Betuwe ennuhh… hang on 🙂

Goedeavond, ik lees nog steeds mee, elke ochtend alleen vandaag een latertje.
Dat trainen van die ezels, komt dat op beeld? Hahaha ik zie het al voor me, nou vind ik het ook een geweldig avontuur, maar ik ben dan ook een dromer..
Groetjes uit de Betuwe ennuuuhh… hang on 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *