Categorieën
Geen categorie

9 maart 2021 Een latertje vandaag kids, sorry!

Ben druk geweest vannacht. Er gaat een hoop veranderen en dat moet dan weer allemaal een plekkie krijgen. Wat kan wel mee en wat niet. Hoe ga ik zorgen dat alles op tijd klaar is, en daar zit al een kleine tegenslag. Twee weken heb ik mij, in mijn schema, gegeven om te zorgen dat Elanor voor de huifkar gaat lopen. Nu sprak ik gisteren met iemand die met ezels werkt in Spanje, en die mij gaat helpen mijn ezels te trainen, die zei dat dat wat onrealistisch is, om niet te zeggen knettergek. Dat ik, als onervaren menner, met twee onervaren ezels, toch zeker wel een maand of twee moet uitrekken voor deze uitdaging. Iets in mij zegt dat ze wel eens gelijk kan hebben.

Maar das natuurlijk lastig! 6 april gaat dan niet lukken. Dat betekent dat ik mijn plannen moet aanpassen, dat ik veerkracht moet tonen! Niet moet voortmodderen maar keuzes moet maken. Hebben jullie die kop in de krant vanmorgen zien staan? Voorpagina Televaag! We modderen als volk maar wat aan, we tonen weinig veerkracht. Hahahaha, ik kan wel janken.

Maar ik moet me niet laten afleiden. De staatspropaganda die ons bereikt via MSM, de volledig gecorrumpeerde journalistieke bedrijfstak, is mijn tijd niet waard. Over niet al te lange tijd rekenen we met ze af, zullen ze zich moeten verantwoorden voor het meewerken aan een vooropgezet, crimineel, plan. Geen Great Reset maar een Great Restart.

Er gaat ook een hoop goed! Zo heb ik mijn staf gisteren opgehaald. Als je Gods padden wilt gaan bewandelen heb je toch een staf nodig. Ik ben zeer fier op mijn staf, hmmm dat klinkt raar, gelukkig zijn jullie al wat ouder, maar ik meen het wel! We gaan die mafkezen laten zien wat veerkracht is, hoe wij oprijzen uit de door hen veroorzaakte modderpoel.

2 reacties op “9 maart 2021 Een latertje vandaag kids, sorry!”

Goedemorgen lieve Koert,
Precies, het goede wint altijd van het kwade ook al duurt het soms naar onze bescheiden mening te lang!
Wie nu nog niet ziet is ziende blind 🙈
Mooie staf WOW en wat de planning betreft, wat in het vat zit ….
Ben zoooo benieuwd, zo spannend en leuk, zo avontuurlijk.
Veel geluk met alles ❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *