Categorieën
Geen categorie

6 maart 2021 Nou, jij bent wel erg negatief over de toekomst krijg ik vaak te horen lieverds.

Of, niet zo somber hoor! Terwijl ik dat in mijn ogen helemaal niet ben. Zeker niet over mijn eigen toekomst. Die ziet er geweldig uit! Er komt weer een droge dag aan dus ik heb niets te vrezen. Daarnaast is er markt in de stad dus ik kan zonder gezeur over een mondvod lekkere dingen halen. Het mooie is ik heb daar ook nog wat eurootjes voor. Ik kan niet anders zeggen de toekomst kan niet meer stuk!

Maar ook morgen ziet er goed uit, overmorgen wordt wat minder er is regen op komst. Maar dat kan de pret niet drukken, alleen maar natter. Nee mijn toekomst ziet er goed uit, altijd al gedaan trouwens, nooit mee gezeten btw.

Anderen wel, veel mensen zijn bezig met mijn toekomst. Vanaf jongs af aan is er gewerkt aan mijn toekomst. Er is ook flink verdient aan mijn toekomst! Door scholen, banken, de politiek, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, adviseurs, hypotheekverstrekkers en ga zo maar door. Miljarden worden er verdient aan mijn toekomst. Das natuurlijk fijn voor al die mensen. Dat ze een mooie toekomst kunnen opbouwen door te zorgen voor mijn toekomst toch?

Maar mijn toekomst is nu, er is geen later. Als ik nu niet leef naar hoe ik denk te moeten leven heeft later geen zin. Er is alleen maar het nu, de toekomst is afleiding. Gecreëerd om niet je verantwoordelijkheid te nemen voor de krankzinnigheid waar je nu in bent beland. Leef nu kids, de toekomst is nu…

3 reacties op “6 maart 2021 Nou, jij bent wel erg negatief over de toekomst krijg ik vaak te horen lieverds.”

Goedemorgen lieve Koert,
Weer zo met jou eens. Het enige waarin we werkelijk leven en kunnen leven is het NU.
Lijkt zo simpel als je het zegt of schrijft, alleen zijn onze gedachten zo vaak terug in de tijd of alvast in de toekomst daar leven we niet meer of nog niet.
Dus oefenen in het goed verblijven in het NU kan jij als geen ander en ik leer dat ook elke dag een beetje meer 🙏❤️
Geniet van deze mooie dag en van je marktbezoek 🌞😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *