Categorieën
Geen categorie

3 maart 2021 De jongeman in de deuropening begint me, met mondvod voor, uit te leggen hoe het proces werkt kids.

Via de website moet ik een afspraak maken, dat kan sws niet op de dag zelf, begint hij. Ik draai mij om en bedank hem. “Maar meneer ik ben nog niet klaar!” “ Nee” zeg ik: “maar ik wel.”

Bij de volgende winkel wordt ik netjes geholpen, geen mondvod, geen vragen, ik mag gewoon mijn boodschapje doen. Dat is wat er aan het gebeuren is, er is een tweedeling gaande die ongekend is. Bewust gecreëerd door een tirannieke regering. In stand gehouden door overijverige ‘Gutmenschen’ die bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben. Die hopen dat, als ze maar doen wat de ‘Master’ zegt, hij hen zal beschermen tegen het kwade. Niet meer in staat het kwaad te zien in wat de ‘Master’ van hen vraagt. Iets met Stockholmsyndroom toch?

Terwijl ik een banaantje eet op een bankje spreekt een man mij aan. Hij wenst mij smakelijk eten en begint over het weer wat al snel uitmondt in een geanimeerd gesprek over de hoax rondom het ‘Virus’. Na een minuut of 10 geven we elkaar een hand en loopt hij weg, had ik hem geen knuffel moeten geven?

Veel mensen beginnen spontaan tegen mij te praten over het ‘Virus‘. En das leuk! Niet-dat ik er veel over te zeggen heb🤠 maar wie weet kan ik wat van die mensen leren. Op straat ligt de oplossing! Daar, op straat, zullen we weer bij elkaar komen, gaan we weer verbinden. Wat ze daar in Den Haag ook bekokstoven. We gaan de straat vermaken!

4 reacties op “3 maart 2021 De jongeman in de deuropening begint me, met mondvod voor, uit te leggen hoe het proces werkt kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Ja, het AD kopt vanmorgen ook al met waarschuwing tweedeling maatschappij door Sociaal Cultureel Planbureau.
(Niet dat ik dat lees hoor, mijn man heeft graag krant;)
Gisteren dit interview gezien, zeer verhelderend. Gelukkig behoren wij bij de 1 op de 10 mensen die niet te manipuleren zijn:

https://youtu.be/TzYTIIM5eWU

Het is me allemaal wat Koert, goed dat jij zo positief bent/blijft ondanks/dankzij alles. Zoveel respect voor jou, hoop zo dat je veel leuke mensen op de straat kunt inspireren.
We leren elke dag van elkaar als we dat wensen/willen.
Mooie dag en veel mooie ervaringen op de straat ❤️😘

Goh die had ik nog niet gezien! Ik lees alleen sport:-).
Nou ik ben niet echt positief hoor, denk dat er een hoop ellende gaat komen. Maar alleen door niet bang te zijn en afstand te durven nemen van wat je denkt te hebben kan je vrij zijn. Of je doet wat de elite zegt en dan ben je een slaaf. Ik kies voor het eerste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *