Categorieën
Geen categorie

2 maart 2021 Zo lieverds!

Het gaat goed! Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Niet dat ik er al ben, dat zeker niet. Maar de huifkar is er, Mamaloe en Pipo zijn er bijna en wat nog veel leuker is, er zijn een heleboel mensen die mij steunen. En das best gek, want mijn plan is best gek, maar wat maakt het uit? De hele wereld is hartstikke gek…

Maar daar gaan we het niet meer over hebben, althans dat ga ik proberen. Laten we in mijn stukkies net gaan doen of het alleen maar om het kleine draait. De kleine momenten, bv die waarin je elkaar tegenkomt en naar elkaar glimlacht. Heel even contact omdat je elkaars glimlach kan zien in de supermarkt. Een knipoog van een jonge bediende met een mondvod voor maar die vriendelijk zegt: “U bent zeker een uitzondering” en mij dan nog een extra schepje thee gratis geeft. Het gesprek met een mevrouw die aan het tekenen is op straat om mensen blij te maken. Ze zegt: “Ik moet wat doen, de mensen raken elkaar en het leven kwijt.” De nieuwsgierige blik van een meisje naar mijn grote baard en haar oprechte vraag of ik een zwerver ben. Als ik haar vertel dat ik in een huifkar woon lichten haar ogen op en zie je een droom ontstaan in haar hoofd. Prachtige momenten.

Deze momenten zijn in mijn ogen de reden van ons bestaan. Die momenten van kortstondig geluk, van het ontstaan van een droom, het contact met jezelf in de ogen van een ander. Prachtige momenten die gebeuren als je elkaar ontmoet, als je met elkaar danst, eet, drinkt, lacht en feest viert. Dusssss ik moet opschieten! Ik moet een hoop feestjes gaan organiseren. Over 4 weken moet de Karavaan gaan rijden. En dan kunnen we alles geven!

6 reacties op “2 maart 2021 Zo lieverds!”

Wat een geweldig stukje weer lieve Koert.
Heerlijk om mee te lezen en reizen in jouw droom.
Heerlijk om in het mooie, het werkelijk waardevolle van het leven te blijven geloven en dat ten volle te leven.
Dat probeer ik ook elke dag weer en daar wil ik zijn niet daar waar het donker is. Laten we het licht opzoeken, in de kinderogen, in de mooie kleine dingen van het leven en zo het licht verspreiden.
Zo benieuwd, hoe jouw droom verder gaat.
Blijf je volgen, mooie dag en GENIET!
😘

Ik wist niet eens dat je kon reageren! Wat leuk man, ik ben echt heel benieuwd hoe je kar gaat rijden binnenkort!
Het zijn idd de kleine dingen die het vandaag de dag doen, we gaan het zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: