Categorieën
Geen categorie

27 februari 2021 Vannacht om 01.33 schoot ik wakker van een keihard optrekkende motor!

Wat een prachtig geluid! Normaal zou dat je niet opvallen maar nu was het in mijn rare gedachten een daad van verzet. Iemand reed daar midden in de nacht, zonder demper, op zijn opgevoerde knalpijp, keihard door een totaal lege en stille stad. held!

Het zijn de kleine dingen die er toe doen. De hele kleine momenten waar je van kan genieten. Zoals de merels die al 3 kwartier de ochtend aankondigen, uit volle borst begroeten ze de zon. Of het moment dat je iemand tegenkomt in een winkel, iemand die je aankijkt, glimlacht, zonder mondvod voor. Kleine momenten die je laten weten dat je niet alleen bent. Heerlijk is dat,

Die kleine momenten moet ik gaan creëren, opzoeken, bouwen, vertellen en spelen. Voor mijn gevoel is iedereen zo groot bezig! We bestrijden met z’n allen een virus, we vechten samen tegen ‘Climate Change’ en ‘Global Warming’, we produceren nog meer wapens voor de Wereldvrede! Althans dat wordt ons wijs gemaakt. Terwijl de kleine dingen ons worden verboden, wordt ons wijs gemaakt dat we daarmee de grote problemen oplossen. Een mondvod beschermt je tegen een wereldwijde pandemie maar je mist de vreugde van een stralende glimlach. We vuren bommen af op een verscheurd land waar kinderen, ook Nederlandse, verblijven in vluchtelingenkampen, terwijl het enige wat dat kind vraagt een beetje liefde is. We laten ons meeslepen in een klimaatprobleem, en lossen het op door miljarden te steken in het produceren van meer van hetzelfde terwijl minder de oplossing is.

Kleine momenten creëren, gewoon op straat, samen lachen, spelen, knuffelen, dansen, drinken en houden van het leven!

2 reacties op “27 februari 2021 Vannacht om 01.33 schoot ik wakker van een keihard optrekkende motor!”

Goedemorgen lieve Koert,
Super idee!
Ik doe mee ❤️
Veel mooie, liefdevolle en kleine aan elkaar geregen geluksmomentjes creëren.
Zo gaan wij onze kleine wereld steeds een stukje mooier maken 🌞❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *