Categorieën
Geen categorie

28 februari 2021 Het beloofd weer een mooie dag te worden lieverds.

De camping is klaar! Niet de hele camping is open maar het eerste gedeelte wordt weer bezet door verwende en veeleisende bejaarden. Ongelooflijk met wat voor een paleizen deze mensen rondrijden! De ene camper is nog luxer dan de andere maar goed ze hebben het tenslotte verdient. Wat ik zo raar vind is dat niets erop wijst dat ze zich zorgen maken over de toekomst van hun kinderen of kleinkinderen. Ze vertrouwen volledig op hun leiders, zelf kritisch zijn en onderzoek doen is te gevaarlijk. Je hebt dan kans dat je erachter komt dat het net even anders ligt dan dat je wordt verteld en wat dan? Voor je het weet ben je een Wappie..

Hoe lang gaat het nog duren voordat deze groep gaat merken dat de huidige situatie ook hen raakt. Dat ze alles gaan verliezen wat ze denken verdient te hebben. Ik hoor om me heen al wat geklaag omdat de benzineprijzen omhoog zijn gegaan. En de gemeentebelasting schijnen duurder te zijn, Daar heb ik als dakloze gelukkig geen last meer van. Hoelang gaan we deze schijnvertoning nog volhouden? MSM doet ons geloven dat het aantal werkelozen niet is gestegen terwijl miljoenen mensen leven van de staat. Als eerste natuurlijk de ambtenaren! Dan alle onderwijzers, politieagenten, ziekenhuispersoneel en andere verzorgende beroepen. Dan heb je de NOW regeling, de TOZO, de pensioenen, WW uitkeringen, bijstandsuitkeringen en wat al niet meer aan speciale regelingen die er zijn opgetuigd in de afgelopen 12 maanden. De mooiste blijft de €350 per maand, die onze ambtenaren nu al bijna 12 maanden krijgen, als compensatie voor het kopen van eigen wc-papier en koffie! We hebben ongeveer een miljoen ambtenaren, €350 x 1.000.000=. €350.000.000 per maand x 12= 4.200.000.000.000 aan wc-papier en koffie van geleend geld. Geleend van jullie kids.

Nog een paar weken, het gaat niet zolang meer duren. En dan stort alles in elkaar. Zondag 22 maart 2020 begon ik met mijn stukkies, rond 22 maart 2021 gaan we de eerste scheuren zien waarvoor ik toen waarschuwde.

2 reacties op “28 februari 2021 Het beloofd weer een mooie dag te worden lieverds.”

Goedemorgen Koert,
Dat maakt mij ook zo machteloos en verdrietig.
Onze vrienden die (klein)kinderen hebben geloven zo’n beetje alles wat er gezegd en gevraagd wordt aan hen 🤷‍♀️
Ik vraag me soms af waarom maak ik me zo’n zorgen, waarom heb ik constant het gevoel dat het niet klopt, dat we worden voorgelogen en waarom zijn zij zo blij om weer naar de kapper te mogen en straks met vaccinatie misschien weer op vakantie.
WAKKER WORDEN!!!!!
Het is net of ik jaar geleden in slaap ben gevallen en nu in een of andere nare film ben wakker geworden. Het is niet meer mijn wereld, ieder voor zich en God voor ons allen.
Mijn wereld is/was ook niet in twee kampen verdeeld, de voor- en tegenstanders.
Het zit wel allemaal heeft goed in elkaar het draaiboek. Daar is jaren en jaren goed over nagedacht. En we doen het goed volgens mij, de mensheid, volgens de geplande verwachtingen.
We gaan maar weer genieten in het NU van de kleine dingen.
Prachtige sneeuwklokjes, mijn lievelingskleur van bloemen wit.
Dankjewel voor het delen en mooie dag Koert.
😘🌞

Dat is het enige wat we kunnen doen Marga! Ik merk dat de mensen die de regels volgen voor zichzelf al allerlei excuses aan het maken zijn om wat er om hen heen gebeurt een plek te geven. Het verlies van vrijheid om te zijn wie je wilt zijn wordt afgedaan met: “ja maar er moest ook wel wat gebeuren, zoals het ging kon het niet langer”. Ik hoorde zelfs iemand zeggen, in gezelschap en iedereen knikte mee, dat hij sws niet zo’n voorstander is van democratie.
Maar wij gaan laten zien dat je alleen kan overleven door te genieten van het kleine! De liefde! En het samenzijn! Dikke kusss🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *