Categorieën
Geen categorie

23 februari 2021 mijn tel is bijna leeg, kids, en ik heb schijnbaar ff geen stroom om hem op te laden.

Dat gebeurt af en toe, maar ik heb daar nu gelukkig niet zoveel last meer van. Wat mij alleen zo mateloos irriteert is dat mijn tel sinds gisteren niet meer aan mijn accu opgeladen wil worden. Hij zegt sinds vannacht dat het accessoire niet ondersteunt is. Das toch raar? Wekenlang gaat het goed en sinds gisteren is het niet meer ondersteunt. je zou er bijna iets achter zoeken!

Maar gelukkig ben ik geen conspiracy-denker. Dan zou mijn leven helemaal een hel zijn. Wat zou ik dan moeten denken over een regering die vanwege een toeslagen affaire moest aftreden en sinds gisteren weer voor de rechter staat vanwege een nog groter schandaal, de jeugdzorg. Over ouders die moedwillig gescheiden worden van hun kinderen, over zelfmoorden, kindermisbruik, kindermishandeling en verkrachting. Wat zou ik dan moeten denken over de vrouwelijke advocaat die al jaren strijd voor deze kinderen. Hoe ze is behandeld door rechters, is bedreigd, geïntimideerd en onder druk gezet door het establisment. Een vrouw die zich niet heeft laten intimideren maar rustig, zakelijk en gedecideerd haar gruwelijke zaak heeft voorgelegd aan de rechterlijke macht. Hoe de mensen in deze regering, de mensen die nu over onze gezondheid beslissen, betrokken zijn bij dit schandaal. Wat zou ik daarvan moeten denken als ik een Wappie was.

Nee dan kijk ik liever weg en denk ‘dat hadden ze vast niet zo bedoeld’. Dat moet een uitzondering zijn. Rutte is niet zo, tis zo’n fidele gezellige man! Komt altijd op de fiets, hij is zo gewoon gebleven. Ik blijf liever wegkijken om maar niet in te hoeven zien dat alles draait om macht. En dat die machtswellustelingen in Den Haag er nog lang geen genoeg van hebben. Nee gelukkig ben ik geen conspiracy-denker.

2 reacties op “23 februari 2021 mijn tel is bijna leeg, kids, en ik heb schijnbaar ff geen stroom om hem op te laden.”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat raar van je telefoon 🤷‍♀️
Hoop dat het opgelost kan worden.
Vreselijk dat er nog zoveel in de doofpot gehouden kan worden, ik denk dat ze hun langste tijd gehad hebben.
Het is te gruwelijk voor veel mensen om te kunnen beseffen waarschijnlijk Koert, zoveel kunnen veel mensen niet dragen. Ook ik vind het moeilijk en huil vaak en weet net als jij dat wegkijken geen optie is. Het is zo pijnlijk en zo heftig, zo onbegrijpelijk, zo intens verdrietig waartoe een mens in staat is dat voor velen bewust of vaker waarschijnlijk onbewust wegkijken het enige is wat ze kunnen doen. Alleen kan dat niet meer heel lang er komt nu meer en meer aan het licht en dan zal dit nog heftiger zijn voor de wegkijkers omdat wij al gekeken hebben en weten dat het heftig is, laat staan ……
Geniet van weer een mooie dag Koert, ga ik het ook doen.
Liefs
Marga
😘

Daar heb je gelijk in Marga, als ze het al in gaan zien. Ik zie dat velen heel lang kunnen volhouden dat het allemaal zo hoort. Zolang ze zelf maar kunnen blijven geloven dat het voor hen wel meevalt. Dat zij de dans ontspringen. Daar offert de mens veel voor op. Maar het wordt een mooie dag! Leven in het nu is alles wat ons rest, dikke kussss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *