Categorieën
Geen categorie

22 februari 2021 Ze lachen ons gewoon uit lieverds.

Dan zegt 1 van die charlatans dat testen niet nodig is als je je niet ziek voelt. De volgende x gaat een ander lekker schaatsen en post daar zelf een fotootje van op SM. En nu gaat tie lekker shoppen zonder mondvod, met die ‘The Joker’ grijns van hem op zijn smoel. Ze lachen ons gewoon vierkant uit en wij laten het gebeuren, laten ons in een ongekende crisis duwen terwijl zij zich verrijken aan onze stomheid. Die kleine gnoom daar in de US bereid het Amerikaanse volk al voor op een verder leven met mondvod voor. Gaat niet lang duren voor die dikke hier in NL dat ook gaat roepen. Tsja je zal maar aandelen hebben in die business.

Maar ik heb nog geen mondvod voor gehad in dit land! Tis bij 1x in La douce France gebleven. Ik ben btw Frans aan het leren! Via een app, elke dag een half uurtje, j’habite à Deventer. Tu travailles en Europe? Vind het nog best leuk ook al gaat het me wel snel vervelen. Waarom moeten al die apps zo dom worden opgezet? Alsof ik een klein kind ben. Van die rare poppetjes die maffe geluiden maken en op en neer springen. Na 3x heb ik dat wel gezien maar het schijnt nodig te zijn mij zo infantiel mogelijk les te geven. Tis gratis dus ik bijt me er maar doorheen! Je suis un étudiant!

Gisteren de huifkar leeggemaakt. Zal wel wat stukkies hout moeten vervangen. 25 jaar onder een boom staan gaat je niet in je kouwe kleren zitten! Maar wat een ruimte zit er in dat ding! Vergeleken bij mijn campertje lijkt het wel een balzaal. Moet oppassen dat ik niet verdwaal in mijn eigen huifkar. Vandaag weer een mooie dag! Ik heb er zin an. Zag geweldige filmpjes van jonge mensen in het Vondelpark voorbij komen die heerlijk aan het dansen waren. Dat ga ik ook doen vandaag, dansen en genieten in de zon. Doen jullie mee?

4 reacties op “22 februari 2021 Ze lachen ons gewoon uit lieverds.”

Zeker veel ruimte Koert, het doek ziet er nog goed uit, zeker bijna onverslijtbaar?
Heb een mooie dansende dag en dans door het leven.
Ook ik heb nog nooit mondmasker opgehad. Mijn adem en mijn denken zijn van mij 🙏❤️
Geniet van het heerlijke weer 🌞😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *