Categorieën
Geen categorie

11 februari 2021 Niets kids, helemaal niets nada, noppes, geloof ik van wat ik hoor of lees in MSM.

En dat is toch wel triest. Btw ook de alternatieve newssites neem ik niet serieus. Daarnaast twijfel ik aan alles wat ik ooit heb geleerd als het gaat om onze geschiedenis. Niets maar dan ook niets is wat het lijkt, erger nog alles is een leugen om ons in het gareel te houden. Voorbeeldje, die WHO missie in Wuhan, wat een lachertje. 4 weken mogen ze daar onder bewaking van de Chinezen rondkijken. O nee, 2 van die 4 weken zitten ze in quarantaine, dat scheelt… Hun hele trip is tot op de seconde ingepland door diezelfde Chinezen. 3.5 uur mochten ze in het laboratorium rondkijken, 3.5 uur! En na die 3.5 uur waren ze er 100% zeker van dat het virus niet uit het lab kon komen. In 3.5 uur onderzoek je nog geen garagebox, laat staan een laboratorium.

Wb de geschiedenis ben ik redelijk in shock. Ik hield vroeger op school van het vak, en meester van Rijnsbergen hield van mij. Als de dag van gisteren herinner ik mij het moment dat de rector van de school zijn klas binnenkwam terwijl wij net een sigaretje hadden opgestoken. De rest van de klas zat gebogen over een proefwerk waar ik allang mee klaar was en aangezien van Rijnsbergen vond dat hij in de klas mocht roken vond ik dat ook. Hij had er geen bezwaar tegen tot dus die rector binnenkwam. Vanaf die dag rookte hij niet meer in de klas, en geloof me ik ook niet🤠.

Maar niets van wat van Rijnsbergen mij geleerd heeft geloof ik meer. Ja ok de jaartallen. Dat iets begonnen is in 1940 of iemand is vermoord op 10 juli. maar de rest? Neem maar een emmer zout mee, wat zeg ik een strooiwagen zout. Alles is zo geframed zoals het de machthebbers, de latere profiteurs, uitkomt. En de uitkomst ligt vooraf altijd vast. De rijken worden rijker en het domme, gewillige, bange volk is het slachtoffer. Ik dacht echt dat na de Franse revolutie het volk de macht had gegrepen maar buiten een paar notabelen en een koning waren het dezelfde mensen die onder een andere naam zichzelf bleven verrijken. Ergo, ze kregen er nog meer macht door. En het volk? Verblind door angst, honger en verhalen, verzonnen door dezelfde elite, trapte er weer in.

Één reactie op “11 februari 2021 Niets kids, helemaal niets nada, noppes, geloof ik van wat ik hoor of lees in MSM.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *