Categorieën
Geen categorie

10 februari 2021 Kan het gaan hebben over de verlenging van de avondklok lieverds.

Of over het verlengen van de noodwet tot 1 juni, wat naar mijn idee heel raar is aangezien iedereen gelooft dat er 17 maart verkiezingen zijn. Wat als FVD de grootste partij gaat worden? Maar dat doe ik niet. Er liggen iets meer dan 500 mensen op het IC, maar de gevaarlijke Britse variant ligt op de loer! O nee de Zuid Afrikaanse is niet gevoelig voor onze vaccins daar komt de dreiging vandaan! Wat heeft het voor zin er boos over te worden? Wat heeft het voor zin er nog over te praten? Als je vragen stelt over het beleid aan Rutte, de Jonge, Bruls of Gommers dan ben je een hufter en vinden ze dat ze het recht hebben je preventief, zonder tussenkomst van de rechter, op te sluiten. De trieste, gehypnotiseerde, laffe NL’dse bevolking accepteert het toch wel.

Kan het gaan hebben over de bedrijven waar ik gewerkt heb of mee heb samengewerkt. De Oracle’s, HP’s en Salesforce.com’s. Omdat ze al maanden werken aan een medisch paspoort wat binnenkort verplicht wordt gesteld als je gebruik wilt maken van algemene middelen. Hoe je medische gegevens dan gekoppeld worden aan je sociale en financiële gegevens zodat je bij goed gedrag beloond kan worden. Wat moet dat een ongelooflijk mooi vooruitzicht zijn voor al die hielenlikkers die met mondvod voor door de stad lopen. De ‘oplettende burgers’ die hun buren verklikken als er een feestje is, het wordt een gouden tijd voor ze.

Nee, daar ga ik het niet over hebben! Het heeft geen zin meer. Het is te laat. Vanaf 22 maart 2020 waarschuw ik hier al voor maar niemand luistert. Iedereen is bezig zijn positie in de maatschappij te handhaven. Als ze maar niet uit de boom flikkeren, dat is hun grootste angst. Alles maar dan ook alles hebben ze over om maar niets te verliezen. Het is goed… Verraad je buren, je kinderen, je kleinkinderen, blijf geloven dat je dat doet omdat je het verdient. De afrekening komt, geloof me. Waarschijnlijk ergens tegen de tijd dat je de dood in de ogen kijkt. Dan mag je uitleggen wat jij deed in 2020 om de vrijheid van je kinderen te beschermen.

3 reacties op “10 februari 2021 Kan het gaan hebben over de verlenging van de avondklok lieverds.”

Goedemorgen lieve Koert,
Ja, ik word er steeds verdrietiger van, gelukkig is er nu sneeuw dan kan ik niet naar buiten en hoef ik er even niet naar te kijken. Ik kan het niet meer aanzien alle robots die alles braaf opvolgen. Al die mondkapjes, al die mensen die zelfs buiten soms wegspringen of met grote bocht om je heen lopen. Zelfs hun oude moeders naar de prikpost brengen omdat ze denken dat dat het beste is, zelfs al ze dat niet willen 😢
Ik begrijp het werkelijk allemaal niet meer, zijn de meeste mensen dan ziende blind?
Ik snap werkelijk niet dat mensen zo gehypnotiseerd kunnen worden en
blijven 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
En dan ook nog zeggen, ja wat ‘moet’ je anders?
Ze laten zich met een zelf opgezette blinddoek zo naar de afgrond leiden en stribbelen niet tegen. Vragen niet eens uit nieuwsgierigheid, waar gaan we naartoe?Zoals wat jij net schrijft. Misschien ze straks wakker met een grote schok, als hun blinddoek net voor de zwaartekracht van het vallen zijn werk doet en hun blinddoek eraf vliegt, ze zich dan ineens gaan realiseren dat ze hieraan meegeholpen hebben, met het onnodig dragen van een mondkapje, testen, vaccineren, kinderen offeren en hun ouders etc. 💔💔💔💔
Laten wij de verandering zijn en hopen dat er voldoende mensen Nog op tijd tot bezinning gaan komen 🙏❤️
Ondertussen lieverd, geniet van jouw mooie natuur en hoop dat je jezelf lekker warm kunt houden, mooie dag 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *