Categorieën
Geen categorie

12 februari 2021 GROOT NIEUWS lieverds!

Ik ben eruit… of erin, eraan, erover of ervoor, laten we het erop houden dat ik ER ben. En dat is rustgevend maar ook heeeeuuuul spannend. Zo zie je maar weer waar cocoonen nuttig voor is. Je hebt tijd om na te denken. Nu wil dat bij mij niet altijd zeggen dat ik dan tot de meest logische oplossing kom maar voor mij klopt het. Ik loop al maanden te piekeren over wat te doen, ik had nl best een probleempje. Mijn campertje is op, alleen de 4 doet het nog. Tijdens een ritje hoorde ik een hoge toon, een gierend soort geluid en toen knalde de versnelling eruit. Midden op de snelweg. Ik reed in de 5 en schakelde terug naar de 4. Die deed het nog waardoor ik gelukkig verder kon rijden. Maar toen ik later de snelweg af kwam en bij een stoplicht stond en hem in zijn 1 wilde zetten gebeurde er niets. De 2 ook niet, de 3 noppes, dus ik douwen. Toen ik aan de kant van de weg stond probeerde ik de achteruit, die deed het ook niet. Ik heb dus alleen nog maar de 4.

Ik kan jullie zeggen, das niet handig. Je moet ernstig vooruit denken als je bv parkeert, of als je optrekt in de 4, het is te doen maar gaat niet erg vlot en daar ergeren andere weggebruikers zich dan weer aan. Waar ik natuurlijk totaal niet mee zit, ik erger graag mensen, maar aangezien het een auto is verwachten ze het niet dus is het niet echt veilig. Ik moest dus wat anders verzinnen. Mijn dagen slijten op Stadscamping Deventer vind ik nog wat te vroeg, hoe gezellig het er ook is.

Allerlei opties zijn de revue gepasseerd, een andere ouwe camper zou kunnen. Het probleem daarvan is, ik heb zo weinig verstand van auto’s (van veel dingen heb ik weinig verstand) dat het schokkend is. En nu ben ik erachter gekomen dat als je in zo’n oud gebakje rijd het toch wel handig is om er iets van te weten. Daarnaast wil ik niet meer bij de Shells en de Totals langs, die hebben genoeg verneukt. Een zeilboot? Lastig als je ergens heen moet waar geen water is. En toen wist ik het! En ‘toevallig’ stond er ook nog 1 te koop! Lieverds wat vinden jullie van mijn nieuwe woning?

7 reacties op “12 februari 2021 GROOT NIEUWS lieverds!”

Goedemorgen Koert,
Dat is wat ik zo enorm in/aan jou bewonder, die creativiteit en oplossingsgerichtheid.
Is hij wel warm te krijgen?
Het blijft nog paar dagen vriezen.
Geniet van deze mooie aanwinst.
Mooie dag 🌞😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *