Categorieën
Geen categorie

9 februari 2021 Ik ben eerlijk kids.

Dit is helemaal niks. Niet dat ik het koud heb, maar om te zorgen dat ik het niet koud heb lijk ik net een beer in winterslaap. Nu lijkt het me heerlijk om de hele winter te slapen maar het lukt me niet. Dus moet ik wat anders verzinnen om te doen. Een klaverjasje leggen in de kroeg mag niet vanwege de plandemie, de bibliotheken zijn dicht, overal wordt je weggejaagd. Als dakloze ben je nergens welkom tenzij het door de staat ingestelde kampen zijn waar je eigenwaarde totaal wordt gesloopt. Maar mezelf op laten sluiten in een kamp is geen optie, dat ga ik niet vrijwillig doen. Dus dan maar ff cocoonen, gezellig:-). Wat wel mooi is aan dit leven, je begrijpt steeds beter waarom de natuur werkt zoals hij werkt.

Nu heb ik genoeg te doen! Ben nu 52 heb helemaal niets meer dus dan heb je wel wat om over na te denken. Ja ik heb mijn campertje nog maar die gaat me nergens meer heenbrengen. Die is afgeschreven, helaas. Erin wonen kan natuurlijk nog wel maar om nu de rest van mijn leven in Deventer door te brengen gaat me wat ver. Sws moet ik NL uit! NL is een belangrijk land in de Nieuwe Wereldorde die onze leiders voor ogen hebben. Een volgzame, hoogopgeleide, bange bevolking die de afgelopen 50 jaar totaal zijn kwijtgeraakt waar het in het leven om draait. Wat wil je nog meer, als er 1 land is waar mensen zullen kruipen om te houden wat ze denken te hebben is het NL wel. Een land vol met schijnheilige lafaards.

Maar om weg te kunnen heb ik vervoer nodig. Om nu net als vroeger met een rugzak en duim te vertrekken is me wat te spartaans. Een andere ouwe camper opsnorren? Het probleem is dat ik niet meer afhankelijk wil zijn van bedrijven als Shell of Total. Conglomeraten die bewust bezig zijn de wereld te vernietigen in naam van de vooruitgang. Daarnaast heb ik geen haast. Tijd is door de mens verzonnen. Als je tijd weghaalt uit ons leven en er alleen maar het nu is dan heeft alles wat we doen om het in de toekomst beter te hebben geen zin. Dan draait het om het geluk nu! En het mooie is, dan hoeft er dus ook geen angst te zijn voor morgen. Zo leeft een beer ben ik achtergekomen. Maar ook een eendagsvliegje, een dolfijn, een zonnebloem en een zeearend. Alles om ons heen leeft in het nu behalve wij. Wij zijn alleen maar bezig om het in de toekomst beter te hebben, en altijd over de rug van mensen die het minder hebben. Mijn volle tank betekent ellende in Nigeria. Om mijn iPhone te maken sterven kinderen in mijnen in Congo. Ga zo maar door. Dus ik heb een ander vervoersmiddel nodig. 1 waarmee ik me onafhankelijk kan verplaatsen. Het leven lieverds wordt steeds leuker!!

4 reacties op “9 februari 2021 Ik ben eerlijk kids.”

Dag Koert
Weer een sterke ochtendbijdrage.
Hoewel ik niet elke dag reageer, is jouw ochtendshot een stuk relevanter dan de mainstream media.
Warme dank en hou je goed☕️

Goedemorgen lieve Koert,
Mijn dag begin altijd met jouw blog.
Deze is weer zo de spijker op zijn kop.
Ga jouw voorbeeld maar eens volgen en vandaag extra in het nu leven.
Het is het enige wat we kunnen doen 😊
Heb een mooie cocoondag en ik hoop dat je jezelf warm kunt houden 🔥
Zoveel respect voor jou 🙏
Liefs
Marga
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *