Categorieën
Geen categorie

8 februari 2021 Voor mij is wat er om me heen gebeurt niet meer te begrijpen lieverds.

Ik had nooit verwacht dat de mens, op zo’n grote schaal, zo ongelooflijk makkelijk gemanipuleerd kan worden. Gisteren hoorde ik een jonge tennisser, die voor het eerst mee mag doen met de Australion Open. Bij aankomst moest hij, na verschillende malen zowel in NL als in Australië negatief te zijn getest, 2 weken in quarantaine. 2 weken zijn al die tennissers die meedoen aan dat toernooi opgesloten in een hotelkamer, vrijwillig. Gezonde jonge, fitte, niet zieke topatleten worden 2 fucking weken opgesloten in een hotelkamer, tig x getest en onze premier roept dat hij zich nog nooit getest heeft omdat hij niet ziek is en dan is dat niet nodig. Maar niemand komt in opstand, het blijft bij een paar op een lachwekkende manier gebrachte columns en roddelpraatjes. Man man man wat zijn we toch een schapen.

Gruwelijke winters kan ik mij herinneren uit mijn jeugd. Nooit was er reden om niet naar school te gaan, nooit was er een reden voor werknemers thuis te blijven. Hier in Deventer ligt misschien 10cm sneeuw, als ik het nieuws gisteren moest geloven lopen er over 2 dagen ijsberen door de straten. De angst die de menigte krijgt voorgeschoteld via MSM neemt groteske vormen aan, en de massa slikt het voor zoete koek. Waarom niet? Zolang ze financieel niet geraakt worden blijven ze geloven dat Rutte ze wel gaat redden.

Tuurlijk het was best koud gisteren maar man man wat stelde het nou echt voor? Een beetje sneeuw en wat wind! Ik lach erom in mijn campertje, maar 80% van de mensen in NL heeft zaterdag gehamsterd om voorbereid te zijn op een kleine ijstijd, sukkels. Ik ben er zo klaar mee. Zo ongelooflijk klaar met al die zombies die niet meer zelf nadenken maar klakkeloos overnemen wat ze op het nieuws zien. Voor mij is er geen ruimte meer in dit land, ik ben een paria, een ongelovige, een ketter. Binnenkort worden mensen zoals ik net als de tennissers geïsoleerd. Alleen niet vrijwillig, en iets minder comfortabel.

2 reacties op “8 februari 2021 Voor mij is wat er om me heen gebeurt niet meer te begrijpen lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *