Categorieën
Geen categorie

3 februari 2021 Hoe moet je jezelf noemen als vluchteling uit NL kids?

Armoede, Klimaat of economisch vluchteling noemen we mensen die vanuit het zuiden naar onze westerse economieën komen lopen. Ik zit zelf te denken aan Rutte-Banneling of Klaus Schwab vluchteling. Covid heeft er in mijn ogen niets mee te maken. The Great Reset is ruim voor het virus gepland. Build Back Better gaat het stramien worden. Via een Social Credit System worden we, zoals Klaus vorige week op de zoom-meeting van het WEF aangaf, voorzien van “eitwit rijk, plant-based” voedsel. Ze willen mijn financiële, sociale en medische gegevens aan elkaar koppelen en als ik me dan gedraag zoals het systeem het belieft dan krijg ik net genoeg te eten om te kunnen functioneren in de nieuwe Nationaal Socialistische Heilstaat. Dat is voor mij geen optie, dat moet ik voor zijn.

Dus vluchten! Maar waarheen? Europa gaat in zijn geheel naar de filistijnen. Met open ogen lopen de mensen in de valstrikken van de macht. De wortel die de verblinde massa wordt voorgehouden maken ze steeds kleiner maar wordt groots op het netvlies geprojecteerd door valse profeten. Te angstig om zelf nog na te denken, volledig gefocust op het vasthouden aan wat we denken verdient te hebben, blijven we geloven dat “ze” het beste met ons voorhebben. Daarvoor verloochenen we onszelf, zijn we bereid tegen elkaar opgezet te worden tot de dood erop volgt. Europa zal, zoals ze aan haar naam verplicht is, worden verkracht door de elite die haar ooit geschapen heeft.

Verder naar het zuiden, daar waar spiritualiteit en respect voor het leven en de dood nog onderdeel zijn van de dagelijkse routine. Daar waar nog mensen leven die verbonden zijn met de natuur, die mij hopelijk weer kunnen leren hoe ik in het “NU” moet leven. Hoe ik zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor de voetstappen die ik achterlaat. Ik hoop dat ze me willen hebben…

4 reacties op “3 februari 2021 Hoe moet je jezelf noemen als vluchteling uit NL kids?”

Precies Koert, daar wil ik ook heen, het is hier niet meer te doen.
Mijn ongeloof, verbazing, ontzetting maar gelukkig ook mijn strijdlust nemen met de dag toe. Ik ga nog liever dood dat me aan dit regime te conformeren. Wat een onbewuste mensen zijn we. Wat een robots zijn we nu al, makkie om de meeste van ons, in de door hen uitgestippelde weg te dirigeren.
Alle vlammetjes zijn bijna gedoofd alle zieltjes diep verstopt onder een dikke laag modderige en slijmerige angst. Alles wordt nu zichtbaar, voor wie wilt zien en deze onbewustheid, onverschilligheid, onwetendheid, laksheid, luiheid, onverantwoordelijkheid was er al lang voor deze crisis. Het legt alles nu ineens bloot.
Alleen als we bereid zijn te sterven net als onze voorvaderen waardoor we nu al zo lang in vrede en ‘vrijheid’ hebben kunnen en mogen leven, is er nog een nooduitgang.
Eigenlijk zijn we dat buiten aan onszelf zeker aan hen verplicht.
Ik ga wel in de voorhoede omdat ik toch al niet met zoveel leugens en onrecht kan leven. Dat laat ik dan maar over aan diegenen die het wel kunnen, onze robots. Ik wil leven en zeker niet geleefd worden of overleven, anders ga ik echt veel liever dood, ook al heb ik nog zoveel moois om voor te leven ❤️

Wat mooi gezegd Marga! In mijn ogen zijn we point of no return allang voorbij. Om te sterven zonder een kans te hebben mezelf te verdedigen zie ik niet zitten. De vijand heeft zich op dit nog vermomd als de verlosser. Alleen weigeren je te conformeren aan het systeem geeft ruimte je eigen weg te gaan. Al zal dat misschien idd leiden tot de dood. Maar dan hebben we die in iig in vrijheid kunnen aanschouwen! En niet als gewillige slaven van onze eigen hebzucht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *