Categorieën
Geen categorie

31 januari 2021 Tis ernstig hoog water lieverds.

Mijn vaste stekkie heb ik moeten verlaten en ik moet jullie bekennen dat was niet makkelijk. Mijn campertje is het nl aan het begeven. Alleen de 4de versnelling doet het nog en das lastig rijden. Maar goed we staan droog! Nu maar hopen dat het niet te hoog gaat stijgen anders hebben we echt een probleem!

Nou ja probleem, probleempje… Want wat is een probleem? Trump heeft een probleem zou je zeggen als je de kranten leest. Het gaat nog steeds over hem, hoe heet die andere clown ook alweer? Die gast die nu president is? Je zou hem bijna vergeten! Gaan ze DJT nou impeachen of niet? De Dems schijnen door te zetten. Iemand die geen president meer is afzetten als president. Ik vind het heel bijzonder… Waarom geven ze die man al die aandacht? Had hem lekker doodgezwegen daar in zijn resortje, lijkt mij dat dat veel effectiever is, toch?

En als iets effectief is dan is het goed. Zo schijnt het heel effectief te zijn om kinderen die 0,05% kans hebben te overlijden aan een virus in te spuiten met een vaccin waarvan we niet weten wat de effecten op de langere termijn zijn. Maar das schijnbaar niet belangrijk want we doen het voor de ouderen. Nou sorry ik niet en ik hoop jullie ook niet! Tis natuurlijk je eigen keuze maar pls wacht ff.

Aan al mijn fb vriendjes, dankjulliewel! Het waren mooie jaren. Ik zal de herinneringen missen ik zal jullie missen. Dikke kussss.

2 reacties op “31 januari 2021 Tis ernstig hoog water lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *