Categorieën
Geen categorie

30 januari 2021 Morgen kids, ga ik stoppen met Facebook en WhatsApp.

Is een mooie dag om te stoppen, toch? 31 januari om 24.00. Vanaf 1 feb geen LinkedIn, Facebook, Insta of Twitter, man, hoor ik er dan nog wel bij? Alsof ik me daar zorgen om moet maken, dat hoorde ik al een tijdje niet meer. Het is zwart of wit, blue button, red button, de keuze is aan jou. Doe je niet mee dan neem je, ik heb het hier al eerder over gehad, je verantwoordelijkheid niet. Doe je wel mee dan ben ik ervan overtuigd dat je meewerkt aan de grootste genocide ooit door de mens georganiseerd, maar goed dan heb je wel je verantwoordelijkheid genomen. . . Btw naast Fb zal ik dus mijn Whatsapp account verwijderen. Via SMS, Telegram of Signal ben ik dan nog te bereiken mocht je daar zin an hebben!

Vanaf 1 feb alleen nog maar stukkies op mijn website, Koertkrouwel.com. Geen commentaren meer, geen feed die mij verteld dat een vroegere buurvrouw op vakantie is, geen foto’s van zielige hondjes, katten of paarden die een nieuw baasje zoeken. Maar ook!!! En das wel ff een dingetje! Geen waarschuwingen meer dat jullie jarig zijn. Nu was ik sws niet zo gul met felicitaties maar vanaf 1 feb gaat het helemaal mis. Fb hielp mij er nog aan herinneren zodat ik op de dag een beslissing kon nemen of ik wel of niet zou reageren. Das nu voorbij en aangezien ik mijn eigen verjaardag nog vergeet gaat dit een ramp worden. Daarom wens ik jullie bij deze alvast allemaal een hele prettige verjaardag!

Één reactie op “30 januari 2021 Morgen kids, ga ik stoppen met Facebook en WhatsApp.”

Gelukkig kan ik je dan hier wel volgen lieve Koert.
Ik denk er ook over na, ik vind FB al helemaal niets. Via LI kun je nog wel eens interessante info verkrijgen en omdat ik het nieuws en de krant ook niet volg, vind ik dat nog wel aardig.
Weet eigenlijk niet wat te doen, denk er nog even over na. Twitter gebruik ik al jaar niet meer dus die kan weg. Ik heb ook Signal en Telegram 🙂
Heb een mooi weekend Koert, zonnetje gaat schijnen X
Liefs
Marga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *