Categorieën
Geen categorie

29 januari 2021 als je de wereld ziet als een boom lieverds, waar zou je dan het liefste in die boom zitten?

Bovenin de boom is het uitzicht het mooist, je kan de hele omgeving zien maar ook de hele boom. Er is alleen niet veel ruimte, je moet geslepen zijn om de top te bereiken. Net onder de top is het ook prachtig, het uitzicht is bijna net zo mooi alleen kan je niet alles meer zien. Alleen vanaf de top zie je de hele boom als je naar beneden kijkt. Zodra je iets naar beneden gaat ga je zie je de andere kant niet meer. Dan ga je dingen missen. Middenin de boom is het het drukst. De mensen daar werken allemaal hard om te zorgen dat ze verder omhoog komen in de boom. Veel van deze mensen komen nooit in de buurt van de buitenkant van de boom. Ze weten niet waar de boom staat, ze kennen de omgeving niet, het enig wat ze doen is hard werken om het “beter” te krijgen. Om hogerop te komen. Wat het meest cruciale is in de boom des levens is dat je niet omhoog of omlaag kan kijken. Als je middenin zit dan weet je niet wat er een paar meter onder je gebeurt. Laat staan dat je weet wat er boven je gebeurt. Het is te druk in de boom om omhoog te kijken, of omlaag. Af en toe zijn er berichten over hoe slecht het beneden is, of hoe mooi het bovenin de top is en dat is dan weer een reden om harder te werken. Helemaal onderin de boom is het leven het zwaarst, men moet vechten om te overleven. Tis ook druk errug druk. Er vallen steeds meer mensen van boven naar beneden. Maar wat maar weinig mensen weten is dat er onder de boom ook ruimte is. Dat je zelfs wat van de boom kan weglopen, en dan de krankzinnigheid kan aanschouwen van wat wij in en met de boom aan het doen zijn.

2 reacties op “29 januari 2021 als je de wereld ziet als een boom lieverds, waar zou je dan het liefste in die boom zitten?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *