Categorieën
Geen categorie

28 januari 2021 Een alternatief kids, daar ben ik nog steeds mee bezig.

Maar kan dat hier in NL? Nee, dat is onmogelijk. Gisteren stonden er bij een vriendin van mij 2 politieagenten op de stoep, met mondvodden! Dat dan weer wel. Of haar zoon thuis was. Hij had op SM laten weten aanwezig te zijn geweest op iets wat een demonstratie had moeten zijn. Er was niets gebeurt in die stad maar onze wetsdienaren hadden de opdracht kinderen en hun ouders ff lekker tegen elkaar op te zetten en te laten merken dat ze “In Control” zijn. Of ze op de hoogte was van het feit dat haar zoon op SM aangaf dat hij zijn recht op demonstreren serieus nam? Mijn vriendin gaf aan dat ze graag mee had willen gaan om duidelijk te maken dat zij dat recht ook belangrijk vind maar dat ze niet mee mocht van haar zoon. Hij wilde niet gezien worden met zijn moeder, begrijpelijk! NL staat op het punt af te glijden in complete chaos. Bewust georganiseerde chaos. En op zich is dat niet zo erg alleen zijn wij chaos niet gewend. Onze leventjes (I know bij mij is het niet helemaal goed gegaan) zijn de afgelopen decennia van het wieg tot het graf afgedekt, elke tegenslag weggemoffeld. De gekozen richting om die chaos af te wenden is overduidelijk. Repressie en geweld met een op angst gebaseerde verantwoording. In zo’n land is geen ruimte voor een ander geluid. Voor een andere mening! Zeker niet zolang de meerderheid te bang is te verliezen wat ze denken te hebben.

2 reacties op “28 januari 2021 Een alternatief kids, daar ben ik nog steeds mee bezig.”

Daar heb je een PUNT Koert, we zijn niet gewend aan chaos, maar daaruit schijnen de mooiste dingen te ontstaan …….
❤️🍀🙏
Mooie dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *