Categorieën
Geen categorie

24 januari 2021 Afgelopen zondag, lieverds, ging mijn stukkie over de, toen, aankomende verkiezingen in de VS.

Ik verwachtte een wat onrustigere inauguratie dan die we hebben gezien. Waar ik bang voor was, was dat als de vlam in de pan zou slaan hij ook goed in de pan zou slaan. Ben zelf nooit een fan van Trump geweest, change komt niet vanuit het establisment, maar zijn aanhangers hebben nog steeds een andere kijk op hun prins op het witte paard. Btw Biden is in mijn ogen net zo erg als Trump.
Maar nu zitten jullie met 4 maanden voorraad voedsel! En das mijn schuld.. Op zich kan je je overschotten kwijt bij de voedselbank, daar zijn ze er absoluut blij mee. Maar ik zou even wachten. Een oorlog begint nooit in 1 dag, die bouw je op. Vooral een oorlog tegen je eigen bevolking is er 1 die een goede voorbereiding vereist. Belangrijk daarin is het opzetten van groepen tegen elkaar. Maakt niet uit welke verschillen je pakt als je ze maar goed verpakt en vaak genoeg herhaalt. Je kan zoals in de VS “rechts” tegen “links” pakken. Je kan het geloof gebruiken, etniciteit, sociale tegenstellingen of een virus, het maakt niet uit, verzin iets en je kan altijd wel mensen vinden die met je meedoen. Vooral als je gebruik maakt van de troefkaart angst.
Een oorlog tegen je eigen bevolking, is dat niet altijd zo?

https://www.linkedin.com/posts/koertkrouwel_afgelopen-zondag-lieverds-ging-mijn-stukkie-activity-6758969384737357824-yOIm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *