Categorieën
Geen categorie

20 januari 2021 Een alternatief lieverds.

Als ik eerlijk ben zie ik er geen 1 meer. Mijn hoop op een tolerant NL waar we, zoals ik heb gekend, met respect omgaan met afwijkende meningen is weg. We zullen door een donkere tijd moeten waarin we bang voor elkaar zijn en nog meer voor het gezag. Geen Politie Nederland is je beste vriend maar repressie en ongebreideld geweld. Geen Tweede Kamer der Staten-Generaal die er is om het volk te verenigen en te dienen maar een dictatuur. Geen Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap die mijn kinderen helpt zich te ontwikkelen tot zelfstandig nadenkende individuen, maar tot slaven van de maatschappij. Geen Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport die mij ondersteunt om op een gezonde manier te leven maar 1 die mij afhankelijk maakt van vaccins en pillen.
Het probleem is dat ik zal weigeren mijzelf te schikken. Dat ik niet in staat zal zijn mijn mond te houden. Das nooit mijn sterkste kant geweest. Wat zijn mijn vooruitzichten? Niet best.
Iedereen die wegkijkt van de tirannie die nu plaatsvind moet zich schamen, probleem is dat 95% van de bevolking dat doet. Jullie allemaal. Mensen worden onschuldig opgepakt toch Thea v.d. Heijden Politie Haaglanden? Gisteren op het Malieveld in Gemeente Den Haag. Nieuwe Slogan: Intimidatie en onderdrukking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *