Categorieën
Geen categorie

21 januari 2021 Ben geveld kids. Kom je erachter dat je geen 18 meer bent.

Man wat is het moeilijk een houding te vinden als je door je rug bent gegaan. Maar tis wel voor een goed doel! Ik heb me toch iets moois mogen ontvangen! Mijn tent was kapot maar ik had nog wel mijn oude pop-up tent. Met zijwanden kan je van zo’n tent ook iets moois maken! 1 appje naar het bedrijf waar ik ‘m gekocht heb en wat denk je? Nu ben ik de trotse eigenaar van een “Work Cube”! Een prachtige tent die je kan ophangen in je pop-up tent maar dan van goede kwaliteit. Ongelooflijk. Alleen tijdens het opzetten gisteren en sjouwen met die spullen ging het mis. Kedeng, schoot het in mijn onderrug. We hebben de zon nodig mensen! De zon heelt alle wonden.
En wat een wond is er gisteren geslagen in het vertrouwen van ruim 75 miljoen Amerikanen. Er wordt openlijk gesproken over het de-programmeren van al deze Trump stemmers door de Dems. Op de vele Patriot, America First en Proud Boys sites op Telegram, MeWe, Bitchute en soms zelfs YouTube, vind je de meest extreme en liefdevolle reacties op deze suggesties van de in hun ogen vijand. Milities worden gevormd, strijdplannen opgesteld en tegenstellingen vergroot. Rural America kookt, Washington DC is omgetoverd tot oorlogsgebied. Kan het zijn dat alles wat we zien Fake News is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *