Categorieën
Geen categorie

18 januari 2021 Op mijn tijdlijnen barst het van de filmpjes van mensen die tot bloedens toe in elkaar geslagen zijn door Politie Nederland kids.

Een man van 73 die door een politiepaard naar de grond is gewerkt en daar nog even 3 agenten met knuppels over zich heen kreeg. Mannen, vrouwen, oud en jong, niemand werd gespaard want je bent nu eenmaal “waakzaam en dienstbaar” voor iedereen. In de kranten lees je alleen hoe crimineel de demonstranten waren. Nu heb ik van meerdere ooggetuigen gehoord: het was Politie Nederland die begon met de agressie.
Ik ben moe, nu al. Het begint net. Heb ik hier wel zin an. Moet ik sterk zijn voor jullie? Mwah de meeste van jullie zien me toch niet graag. Ik heb gefaald. Ik ben een looser. We hebben geleerd dat bij een s6vol leven een BMW hoort. Een carrière, geen tranen, geen kwetsbaarheid. Hard werken, jezelf nuttig maken. Verantwoordelijkheid nemen! Ik ben moe.
Wil ik wel blijven vechten? Tegen de absurde maatregelen, tegen het afpakken van onze vrijheden? Tegen de stupiditeit van de massa. Of moet ik stoppen en gaan zwemmen? Voordat jullie raad gaan geven! Laat maar. Ik kom er zelf wel uit. Vorige week sprong een 83 jarige man ergens in Brabant van een flat. Hij had geen zin in nog een lockdown. Deze tijd is erger dan de oorlog schreef hij. Rust zacht held!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *