Categorieën
Geen categorie

17 januari 2020 De aankomende 4 dagen lieverds worden mindblowing.

Ik weet dat niet al mijn lezers het altijd met mij eens zijn en dat hoeft ook niet, maar ik hoop dat jullie dit stukkie ter harte willen nemen. Baat het niet het schaad je ook niet.
Merkel is gisteren afgetreden, in Italië is het kabinet gevallen, Oekraïne hetzelfde, Nederland idem dito. In de aankomende dagen zullen we in meer landen in Europa zien dat de verantwoordelijken voor dit desastreuze beleid het hazenpad kiezen. China bereid zich voor op een oorlog, ism Canada, Poetin heeft laten weten klaar te staan om op te treden. Israël staat op scherp, Iran heeft al missiles afgeschoten. Demonstraties wereldwijd lopen uit de hand. Nu nog wegkijken en doorgaan met je leven denkend dat het jou huisje wel voorbij gaat is in mijn ogen crimineel ten opzichte van je naasten.
De katalysator is natuurlijk Amerika, de strijd die daar de aankomende dagen plaats vind gaat de richting bepalen van waar de wereld heen gaat. Het lijkt of wij niet veel meer kunnen doen dan afwachten. En das natuurlijk zo. Maar je kan je wel voorbereiden. Koop voor 4 maanden voedsel in de aankomende dagen. Koop een radio, alles gaat plat. Zorg voor een alternatief om warmte te genereren, en zorg voor cashgeld, goud of zilver. En kom een x bij me langs! Gezellig🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *