Categorieën
Geen categorie

16 januari 2020 Ik ben er nog kids!

Was een latertje vannacht. Straks een demissionair kabinet die missionaire besluiten gaat nemen aangaande de maatregelen rondom Covid met de noodwet in de hand. Het mooie voor de heren is dat ze, op die manier, alle andere zaken gewoon naast zich neer kunnen leggen omdat ze demissionair zijn zodat ze zich voledig kunnen richten op het knechten van de samenleving. 17 maart gaan de verkiezingen niet door omdat tegen die tijd de gruwelijke Staphorster variant is uitgebroken. Binnen 4 maanden zitten we in de nieuwe realiteit, miljoenen mensen aan de bedelstaf, honderdduizenden mensen overleden, de rest levend in een dictatuur. Welkom in het nieuwe normaal.
Zo dat is pas conspiracy niet? Nou veel van waar ik 301 dagen geleden mee begon is uitgekomen. 22 maart gingen we in een lockdown en daar zitten we nog steeds in. Ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die echt denken dat dit is om hen te beschermen. Dat die mensen die dat denken familie van mij zijn of vrienden. In tijden van nood leer je je vrienden kennen. Nederland is volledig gehypnotiseerd, de continue stroom van informatie over het virus is verstikkend voor de meesten. De weg om zelfstandig na te denken vanuit het hart is afgesloten door de angst. En toch is dat de enige weg hieruit. Open je hart! 🤠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *