Categorieën
Geen categorie

9 januari 2020 Hé, das fijn lieverds, gisterenmiddag, na voor mijn gevoel maanden regen, eindelijk een zonnetje.

Wat doet dat toch veel met je. Want weet je vocht is voor een dakloze funest. Kou is een bijkomstigheid, niet altijd even leuk maar je kan je er op kleden of je gaat bewegen. Nou dat zeg ik wel zo makkelijk, op 1 moment is kou wel errug naar, ‘s ochtends. Ik treed niet in al teveel details maar bij -4 op een portapotti terwijl je de avond daarvoor bonen hebt gegeten, waardoor er geen einde aankomt, das minder. Zeker als je lichaam heel rustig bezig is zich te ontdoen van die pittige bonenschotel maar jij vanwege de druk nog geen kleren hebt aangedaan.
Nou ben ik natuurlijk niet helemaal dakloos, mijn oude Bedfordje bied me alles wat ik nodig heb. Daarnaast sta ik op 1 van de mooiste campings van NL, midden in een park aan het water met een hele relaxte campingbaas. En das wel fijn in mijn geval. Dus eigenlijk ben ik gewoon een bofkontje, zoals zo vaak.
Over druk gesproken! Ik begrijp dat ik moet opschieten met het boeken van mijn zomervakantie😂, der is een run op. Goed he zo’n kop, ben ervan overtuigd dat een hoop mensen erin trappen en denken ‘Ouh, laat ik maar snel boeken voordat ik te laat ben’.
Vakanties, Corona, Koalabeertjes het maakt niet uit, we zijn puppets on a string.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *