Categorieën
Geen categorie

8 januari 2021 Wat denken jullie kids! Ierland heeft 5 km, Duitsland 15 en Frankrijk 20, wat gaat Mark Rutte doen?

Ik hoop 50 km want dan ben je heel NL door maar ben er bang voor. Ik denk dat het 15 wordt, rond 19 januari gaat tie in, lekker aan huis gekluisterd. Blij dat ik geen huis heb🤠.
Het effect van de lockdowns is nihil als het gaat om het bestrijden van het virus, das algemeen bekend. Maar we weten daar draait het niet om, het gaat om gedragsverandering dat heeft Hugo de Jonge ruiterlijk toegegeven. En dat werkt! Mensen zijn zich binnen een paar maanden volstrekt als imbecielen gaan gedragen, Chapeau Hugo!
Wat denken jullie van Vierenland? Vierenland omdat we het leven gaan vieren, feest gaan vieren! Omdat er 4 elementen zijn, 4 windstreken, 4 evangelisten, 4 hoeken aan mijn iPhone, omdat mijn camper op 4 wielen staat. Zo kan ik nog wel ff doorgaan, eigenlijk is alles 4.
Al zou mijn land volledig imaginair zijn lieverds, dan heeft het denken eraan mij al heel veel gebracht. En dat is waar ‘t om draait als je het leven wilt vieren in alle omstandigheden. Het leven vieren hoeft voor mij niet groots, ik vind mijn geluk net zo makkelijk in de modder aan de IJssel als in een villa in Wassenaar. Vrijheid is voor mij het grootste geluk, vrijheid om te dromen, te falen, het leven te vieren.🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *